מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהיעל15/08/2011
שלום,
כשהייתי קטנה ההורים שלי חינכו אותי כך שילדה טובה היא ילדה שקטה שלא מפריע וממושמעת. עם הזמן עוצבתי ככה אך , בשנים אלו( 18 ) אני מבינה שחינוך כזה לא בונה ילד כמו שצריך- עכשיו קשה לי לבטא את עצמי ואני שקטה רוב הזמן. אני מרגישה שזה מונע ממני לבטא את הרגשות שלי וככה אני אוצרת את כולם בתוכי וזו לא דרך בריאה לחיות.
איך אני יכולה לשנו את המצב הזה? אני לא רוצה להיות שקטה כל החיים, אני רוצה לבטא את הדעות שלי והרגשות שלי בלי להתבייש בכך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
רוני פרישוף15/08/2011הי יעל,
ברכותי על התובנה העמוקה שלך ועל רצונך לעשות שינוי ולבוא יותר לידי ביטוי אותנטי בחיים!
אנשים רבים כלל לא מודעים לכך שהם "תוכנתו" להתנהג בדרך מסויימת, וממשיכים בדרך זו עד גיל מבוגר. (כלומר, גם ילד שחונך לכך שהוא תמיד חייב להיות "מיוחד" או "מצטיין" או "נדיב" או "מתבלט", ימצא את עצמו בצומת דומה לשלך, מכיוון אחר).
אז הנה, מעצם פנייתך לפורום כבר השמעת קול קטן ואמיתי. איך זה מרגיש? נחמד, לא?
את הצעד הראשון כבר עשית: מודעות עצמית ורצון לשינוי, וזה צעד ענק!
מכאן והלאה תמשיכי בצעדים קטנים והדרגתיים. בסביבה שאת מרגישה בה בטוחה, כמו משפחה, או חברה טובה, נסי כל פעם להעז קצת יותר להשמיע את קולך. גם פורומים וירטואליים הם כר לביטוי עצמי. אם תרצי, טיפול קבוצתי הוא סביבה נהדרת להתפתחות כזו (יתכן שיש לך גם קצת חרדה חברתית). אני בטוחה שתקבלי חיזוקים ותגובות טובות, שיעודדו אותך להמשיך הלאה.
סביר שמסגרות חדשות בפניהן את עומדת, יאפשרו לך להשאיר "תפקידים" חברתיים ישנים מאחור, ולהתחדש בסגנונות חדשים.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל15/08/2011תודה רבה על התגובה , אני באמת מעריכה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)