עזרה דחופה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה..
    noone
    15/08/2011

צריכה עזרה, קשה לי מאוד אני כל הזמן עצובה, בוכה המון, עצבנית, לחוצה, מפוחדת וכל זה ממש בלי סיבה אין לי מושג למה. אני ישנה לא טוב בלילות, מתעוררת המון, מתקשה להירדם וחולמת חלומות. אני באמת לא יודעת למה זה קורה, אני בת 14 כבר כתבתי פה פעם, נמצאת בטיפול אמרו לי שזאת אפיזודה דיכאונית לא מבינה בדיוק מה זה אומר. כרגע אני בטיול בנורבגיה, אמור להיות כיף, הנופים מדהימים. אבל אני פשוט לא מצליחה לנקות את הראש ולהנות. כאילו המחשבות והחלומות רודפים אותי נורא קשה לי. אני מוצאת את עצמי בוכה כמו ילדה קטנה ורק רוצה לחזור הבייתה, לחדר המוכר שלי כדי שאני אוכל להסתגר שוב ולבכות בשקט. אני נורא רוצה לנצל את הטיול ולהנות ופשוט לא מצליחה, לא היה לתקופה הזאת שום טריגר או משהו, אני לא יודעת מה לעשות, עזרה דחופה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרוני

noone
    16/08/2011

לרוני, בהמשך לתגובה שראיתי שכתבת לנופר לגביי אורך הפניות, רציתי לדעת האם גם הפנייה שלי הייתה ארוכה מידי, אם לא אשמח מאוד אם תעני עליה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה.. - תגובה

רוני פרישוף
    18/08/2011

שלום לך,

אני מצטערת שמפאת עומס הפניות אני לא יכולה להגיב מיידית. אני שומעת עד כמה המצוקה גדולה, ואת כמה את זקוקה ליד מכוונת ותמיכה.
    כמה לא הוגן שילדה בגילך צריכה לסבול כל כך, ועוד בנסיעה משפחתית לחו"ל, שאמורה להיות כיפית וממלאת. מי שתכנן את המוח האנושי לא עשה עבודה מאד קפדנית, ולא חס על הילדים, שצריכים גם לסבול לפעמים מדכאון וחרדות.
    טוב שאת בטיפול, אני מקווה ומאמינה שהטיפול יחזק אותך וייטיב את מצבך בטווח הקצת יותר ארוך. בינתיים הרבי לשתף ולהיתמך במי שאת אוהבת ונותנת בו אמון.

לצערי הפורום לא בנוי לליווי מתמשך. אם את מוצאת שאת נעזרת בתמיכה וירטואלית, נסי את האתר של עמותת על"ם לנוער במצוקה yelem, שם יש פורומים שוטפים כל ימי השבוע וליווי אישי ע"י מתנדבים בשיחות אחד-על אחד.

תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, רוני על התשובה

noone
    19/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו