אימי ממשיכה להאשים אותי ולהעביר לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אימי ממשיכה להאשים אותי ולהעביר לי
    רונית
    16/08/2011

שליליות כמו בילדות , שמתי לב כשהייתי בביתה היא "חפרה" לי כמה אני לא בסדר וכו' אבל יום אחרי כשהיינו הקניון עם בני הצעיר הכל היה בסדר , השאלה שלי אך אפשר לצאת מהעימותים איתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את רוצה לצאת מהעמותים האלה?

יעל
    16/08/2011

אני שואלת לא בפרובוקציה, אני יודעת מנסיוני שהעמותים האלה ממלאים... נסי לחשוב פנימה, בלי פולס, מה יהיו פני היחסים בלי העמותים האלה? אולי תפגשי שם ריק בדידות גדולה? לפני שמפסיקים א העימותים צריך לבחור מה במקום,וכאן השמיים הם הגבול, אני חושבת ששוה לעשות איזה שהוא תהליך מנסיוני זה כל כך עוזר לארגן את הרגשות המחשבות וההתנהגות-התגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימי ממשיכה להאשים אותי ולהעביר לי - תגובה

רוני פרישוף
    18/08/2011

שלום חני,

יהיה מאד קשה לשנות את אמא, שרגילה מילדותך להיות שתלטנית וביקורתית, וזהו כנראה אופייה. עלייך לעבוד קשה על עצמך ליצור מרחק פסיכולוגי ממנה, ופחות לתת למילים שלה לחלחל לתוכך, לגרום לך לאבד ביטחון, ולהגיב בעימותים וריבים איתה.

ככל שתאמיני יותר בדרכך, תתפסי ממנה מרחק פיזי ונפשי, תשלטי בתגובות שלך כלפיה ותמצאי לך מקורות תמיכה אחרים, כך תגלי שמשקלה והשפעתה בחייך פוחתים.

מכיון שתארת בהודעות קודמות רקע של טראומות קשות והתעללות ממושכת, מאד רצוי ללוות מסע זה בתמיכה מקצועית (כאמור אפשר לקבל טיפול נפשי חינם או מסובסד בקהילה). לצערי הפורום לא בנוי לליווי ארוך טווח, אשר לו את זקוקה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו