מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אימי ממשיכה להאשים אותי ולהעביר לירונית16/08/2011
שליליות כמו בילדות , שמתי לב כשהייתי בביתה היא "חפרה" לי כמה אני לא בסדר וכו' אבל יום אחרי כשהיינו הקניון עם בני הצעיר הכל היה בסדר , השאלה שלי אך אפשר לצאת מהעימותים איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את רוצה לצאת מהעמותים האלה?
יעל16/08/2011אני שואלת לא בפרובוקציה, אני יודעת מנסיוני שהעמותים האלה ממלאים... נסי לחשוב פנימה, בלי פולס, מה יהיו פני היחסים בלי העמותים האלה? אולי תפגשי שם ריק בדידות גדולה? לפני שמפסיקים א העימותים צריך לבחור מה במקום,וכאן השמיים הם הגבול, אני חושבת ששוה לעשות איזה שהוא תהליך מנסיוני זה כל כך עוזר לארגן את הרגשות המחשבות וההתנהגות-התגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימי ממשיכה להאשים אותי ולהעביר לי - תגובה
רוני פרישוף18/08/2011שלום חני,
יהיה מאד קשה לשנות את אמא, שרגילה מילדותך להיות שתלטנית וביקורתית, וזהו כנראה אופייה. עלייך לעבוד קשה על עצמך ליצור מרחק פסיכולוגי ממנה, ופחות לתת למילים שלה לחלחל לתוכך, לגרום לך לאבד ביטחון, ולהגיב בעימותים וריבים איתה.
ככל שתאמיני יותר בדרכך, תתפסי ממנה מרחק פיזי ונפשי, תשלטי בתגובות שלך כלפיה ותמצאי לך מקורות תמיכה אחרים, כך תגלי שמשקלה והשפעתה בחייך פוחתים.
מכיון שתארת בהודעות קודמות רקע של טראומות קשות והתעללות ממושכת, מאד רצוי ללוות מסע זה בתמיכה מקצועית (כאמור אפשר לקבל טיפול נפשי חינם או מסובסד בקהילה). לצערי הפורום לא בנוי לליווי ארוך טווח, אשר לו את זקוקה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)