מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחוף!!!בתאל16/08/2011
אין לי למי לפנות אז החלטתי לכתוב את כל מה שעל ליבי...
אני נשואה כבר 6 שנים
במהלך החצי שנה האחרונה הקשר שלי ושל בעלי התרופף מאד
עד כדי כך שאין בכלל תקשורת,
לטענתו הוא לא ידע מיהו ושיקר לעצמו כל הזמן..
ורק בתקופה הזאת הוא מאד השתנה וגילה את עצמו מחדש.ולכן זה משפיע גם על חיי הזוגיות שלנו.
מעבר לזה הוא אומר לי כי אני חיה במין בועה ואני לא נפתחת
לאחר מחשבה עם עצמי יש משהו נכון בדבריו
מאז שאני זוכרת את עצמי אני כל הזמן בכל מצב, בין עם זה עצב, כעס, תסכול.שמחה, וכד'
צוחקת
לפעמים במקום לבכות אני צוחקת צחוק טיפשי .. לא ממש משתפת מה קרה לי והצחוק מכסה על זה ...ואני מדחיקה את מה שקרה...
כל ביקורת שרוצים להעביר עלי אני ישר אומרת לא ...!!
כאילו אני חיה במן מגננה כל הזמן...
אני יודעת שהביטחון העצמי שלי קצת נמוך וכל הזמן אני מנסה לשדר כאילו הביטחון שלי גבוהה.. אין לי מושג למה
אני לא יודעת אם זה קשור אבל גם מבחינת יחסי מין, כשאני ובעלי התחתנו לא הצלחנו לקיים יחסים(עקב כאבים שהיה לי) במשך שנתיים..אני באמת לא יודעת איך זה קשור
אבל יש דברים שאני כנראה לא יודעת
המצב שלנו כרגע נורא קשה - אני לא יודעת מה לעשות
יש לנו ילדים משותפים.. ואני מפחדת שאנחנו נגיע למצב אל חזור..
אשמח לעזרה
תודה מראש,
בתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט קטן
בתאל16/08/2011קשה לי מאד לומר לאנשים לא
אם מבקשים ממני בקשה לפעמים אני לא מעונינת לבצע זאת - אני ישר חושבת מה הוא יחשוב .. למה אני לא רוצה..
ותמיד בסוף אני מסכימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט קטן - תגובה
רוני פרישוף18/08/2011שלום לך בתאל,
לפעמים משברים בחיים "מנערים אותנו" ובסופו של דבר גורמים לחשבון נפש, לצמיחה והתחזקות. אני מתרשמת שאת מתחילה בתהליך כזה של התבוננות על עצמך, התבוננות פנימה, חשבון נפש ורצון להפוך לאדם טוב, חזק, ושלם יותר. קבלי את המשבר כמתנה, ונסי לצמוח מהביקורת של בעלך ומההתפקחות שאת עוברת.
נשמע שעד היום חיית חיים חלקיים, ולא חווית את עצמך, את יחסייך ואת החיים במלואם. כנראה פחדים וחששות שונים גרמו לך להקיף את עצמך בחומות ומגננות. קשה לך להכניס אחרים "פנימה" ומתוך כך קשה לך לקבל פידבק, ביקורת, ואולי גם חדירה מינית. את חוששת מרגשות ומשיחה אותנטית.
את בגיל מצויין להתחיל לוותר על החומות, ולחוות את עצמך המלא והנפלא.
יתכן כי שאלת שאלה קודמת בפורום הקשורה לסיום הנישואין. אם כן, אל תקחי את זה למקום של כשלון, אלא למקום של הליכה קדימה באומץ ועם המון פתיחות.
כמובן, שלפי אמונתי, טיפול נפשי יכול למאד לחזק אותך ולכוון אותך בתהליך זה, אם תרצי בכך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
בתאל18/08/2011היחסים שלי ושל בעלי מאד התרופפו -(מצדו)
הוא לא ממש אוהב אותי כפי שבעל אמור לאהוב אישה (לפי טענתו)ולכן אני לא יודעת לאן פני מועדות
אף פעם לא דיברתי על עצמי כפי שכתבתי לך בהודעה קודמת
תמיד התאכזבתי מאנשים שקרובים אלי ברגע ש"פתחתי" משהו על עצמי..
אני נורא מפחדת מהעתיד... אני מרגישה שאין לי אוויר.. כל יום זה התמודדות חדשה..
למי אני אמורה לפנות שיעזור לי???
תודה מראש,
ועל ההבנה...
בתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בתאל18/08/2011* בעלי מרגיש כל עקש שינוי שהוא עבר(לטענתו)
האם זה אומר משהו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רוני פרישוף19/08/2011שוב שלום בתאל,
לצערי לא הבנתי את הודעתך השנייה בגלל שגיאת כתיב.
נראה שהדיאלוג עם בעלך נהיה יותר פתוח וכנה בזמן האחרון. הוא כתובת לשיחה אמיתית, גם אם חיי הנישואין שלכם לקראת סיומם.
את יכולה לפנות למרפאה לבריאות הנפש באזור מגורייך ולקבל טיפול וייעוץ נפשי בחינם (בד"כ עם צורך בהמתנה). גם בעירייה ובנעמת יש שרותי ייעוץ. בקופת חולים יש טיפול מסובסד.
שם תוכלי למצוא אוזן קשבת ויד מכוונת, עד שתטפחי יחסים חברתיים וזוגיים.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)