עניין של לימודים !!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עניין של לימודים !!
    רואן
    17/08/2011

בוקר טוב !!
    אני בת 18 באמת מחפשת פסיכולוג שיעזור לי בעניין הלימודים ממש מתלבטת ..
    אני מתענינת ללמוד מקצוע בתחום הרפואה בתחום הכימיה .. והלכתי לסיעוד אבל זה לא כל כך מתאים לדמות שלי !!
    אני לא יכולה להתקרב לבן אדם למשל שחולה מחלה מדביקה או שאין לו רגל ...חוץ מזה שאני מפחדת זה נראה מגעיל !!!
    חשבתי לשנות את המקצוע כי אני לא בטוחה שזה יעבור עם השנים , הלכתי לביוטכנולוגיה זה תחום שאני אוהבת משלב כימיה עם ביולוגיה מדעי כזה אבל שמעתי הרבה ממי שלמדו אותו עד כמה הוא קשההה ואני צריכה לגלות למשל תרופות או מזון שזה מחקר יותר !! אני לא מחפשת עבודה כ חוקרת ..גם שמעתי שקשה למצוא עבודה ולקלוט את הבוגרים עם תואר !!
    באמת אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי רוצה מקצוע מדעי עם כימיה ביולוגיה אבל נקי יותר מסיעוד ופשוט יותר מביוטכנולוגיה ואפשרויות עבודה מורחבות לא רוצה ללמוד סתם ואז לשבת בבית ולבזבז שנים !!

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עניין של לימודים !!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניין של לימודים !! - תגובה

רוני פרישוף
    18/08/2011

שלום לך,

ההתלבטות שאת מתארת פחות קשורה לפסיכולוגיה קלינית, אלא לפסיכולוגיה תעסוקתית וייעוץ מקצועי. את יכולה לפנות למכון לאבחון והכוון תעסוקתי, שיבדקו יחד איתך מהם תכונותייך, כישורייך, צרכייך ואופייך, ויתאימו לך מקצוע וסביבת עבודה המתאימה לצרכייך.

יתכן כי ברקע את שואלת לגבי תכונות אופי שלך, כמו בטחון עצמי, יכולת קבלת החלטות, ראיית העתיד וכיוב'. זה כבר סיפור אחר, אם זו השאלה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו