מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייב עזרה.מוטי20/08/2011
קודם כל אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון.
איך אתחיל לספר את הבעיה שלי,טוב אז כך אני מוטי חייל כבן 21 עומד לקראת שחרור ואני מפחד מהשחרור אני נמצא כרגע בחופשת שחרור וקשה לי לחשוב על מה אעשה באזרחות תמיד. לא הייתי עובד בכל החיים שלי תמיד הייתי במסגרת וקשה לי לחשוב על מה אעשה בלי מסגרת כשהייתי בתיכון וביסודי תמיד אמרתי לעצמי אני שונא ללמוד שנוא בית ספר אבל היום למעשה כשאני מסתכל במבטח לאחור אני נורא מתגעגע לתוקפות האלה וגם עכשיו לצבא. אני חייב לציין שאנין לי חברים מה זאת אומרת אין לי חברים אתם בטח שואלים התשובה היא לא שמרתי על קשר אף אף אחד מהם יש לי רק אותם כחברים בפייסבוק . מעולם לא יצאתי לאירועים כיתתיים גמ טיולים שנתיים טקס סיום תיכון וכו.הסיבות הן האגו המנופח שלי ורצון להגיד לעצמי הנה אני לא צריך אף אחד בעולם אבל זו טעות אני כל מתגעגע אליהם וגם לאנשים בצבא אותו הסיפור.אין לי תעודת בגרות בצבא אני הייתי בתפקיד אתה יודעים שלא עושים בו כלום לא תפקיד משמעותי,כלומר כל יום חוזר הביתהה בא לבסיס בשביל שעשה שעתיים מעולם לא הייתי בבסיס סגור ואני מתחרט כל כך שרציתי להיות כזה גובניק כזה שלא עושה כלום. אני חייב עצות עזרה משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה. - תגובה
רוני פרישוף20/08/2011שלום מוטי,
ראשית, ברכות לסיום השירות! אני מאד מעריכה את ההשקעה וההקרבה של שרות בצה"ל, גם אם בתפקיד שלא חשת אותו משמעותי.
נראה שעד כה, היית עסוק בהתמרדות. כולמר, מציאת הזהות האישית שלך דרך התנגדות למה שיש מסביב: אנשים, מסגרות, כללים, חוקים וציפיות. אולי דרך הביקורתיות שלך למה שבא "מבחוץ" הרגשת שאתה מתחזק "מבפנים"
היום עברת שלב בחיים, התבגרת, התמתנת, אתה מבין שהגיע הזמן לגלות מה "כן" ולא רק מה "לא". השינוי מלווה בחשבון נפש, והיום אתה מעריך דברים שבעבר לא ידעת להעריך.
כל התהליך שאתה עובר הוא מצויין ויקח אותך למקום טוב. לאט לאט תשלים לימודים, תרכוש מקצוע וחברים חדשים, וגם אהבה תבוא בבוא הזמן. כל עוד תמשיך להיות "בעד" ולא "נגד", אני בטוחה שתגיע למקום הנכון.
כדאי לך לפנות ליחידה להכוונת חיילים משוחררים, לקבלת הכוון לימודי ותעסוקתי. כדאי מאד להתייעץ עם קב"נית על המצוקה שלך ועל חששותייך מפני השיחרור. נסה לזהות מישהו שיוכל להיות ידיד או ידידה, ולשתף אותו בהרגשתך. אני מאמינה שנסיון שלך להתייד ולהתקרב יתקבל בברכה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)