בבבבבבבא לי למות!!!!!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבבבבבבא לי למות!!!!!!!!!!
    גופה
    22/08/2011

אני רוצה להודיע רשמית שנמאס לי ובא לי להתאבד אפחד לא מקשיב ולא שם לב!!!!!מממממממממממממשששששעעממםםםםם וחסר טעם אז להתראות בעולם הבא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבבבבבבא לי למות!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גופה

לילך
    22/08/2011

אני אמנם לא פסיכולוגית ולא רופאה

אבל למה את/ה ככה? מה מפריע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדנות ברשת

רוני פרישוף
    22/08/2011

שלום לך "גופה",

אני שומעת את מצוקתך וקריאתך לעזרה, וגם בלי לדעת מה הרקע, אני שולחת את כל החום שהלב יכול להפיק בסביבה הוירטואלית הקרה הזו...

אני מניחה שהדיבור על התאבדות הוא בגדר קריאת מצוקה. אני מרשה לעצמי להניח את זה מתוך נסיון רב שנים בקריאה של טקסט וירטואלי. חשוב לי להביא לידיעתך מידע שמגיע לך לדעת: ברוב המקרים, איומי התאבדות ברשת מביאים לפנייה של מנהלי הפורומים או האתר למשטרת ישראל, ליחידה מיוחדת למניעת התאבדויות. אנשי היחידה מזהים בקלות את המחשב ממנו התקבלה הקריאה ומגיעים מיידית אל בית הגולש. ברוב המקרים מדובר בבני נוער, שגרים בבית ההורים. לפעמים התרחשות זו מובילה לחשיפת המצוקה ולהמשך טיפול, ולעיתים היא יוצרת מבוכה מיותרת עבור הנערה.

אנא, חשבי היטב איזה סוג של עזרה את מעוניינת לקבל. האם זו העזרה הנכונה לך? במקומך, הייתי מנסה לפנות למבוגר שיש לו כלים אמיתיים לשמוע אותך ולעזור לך: יועצת בית ספר, עמותות לנוער במצוקה, ער"ן, שירות פסיכולוגי חינוכי, מחלקת הרווחה בעירייה, פסיכולוגית של קופת חולים וכך הלאה.

יש בקהילה אוזן קשבת, ואפשר לתת מענה אמיתי למצקתך. אנא ותרי על איומי אובדנות באינטרנט, כי הם עלולים להביא אותך למצב שאת לא מעוניינת בו, להערכתי.

כל טוב וחיבוק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו