הגבר הרגיש בעולם הרווקות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הגבר הרגיש בעולם הרווקות
    ---
    29/08/2011

שלום רב,
    מנסיון חיי הקצרים עד כה (בשנתי ה-26), התברר לי, וייתכן כי אני טועה, כי הגבר הרגיש והמתחשב, נעים ההליכות, נמצא בעמדה נחותה בכל הקשור למציאת בת זוג. הערכתי לעובדה שאין לי או לא הייתה לי בת זוג, היא כי אני ביישן, אך בנוסף לכך היותי רגיש ואדם מאוד נחמד, יש שיאמרו נוח.
    על אף שרובן מצהירות אחרת, מרבית הנשים שפגשתי נמשכות לגבר שמתוייג כ"גבר" - מוביל, דומיננטי, חזק, ובעל כוח השפעה רב, אסרטיבי וחצוף, שמאוד קשה לרכוש את יחסו החם, גם אם הדבר מתבטא במה שנקרא "פוזה", הפגנת גבריות שבעיניי שלילית כשהדבר משוחק....

האם עמדתי מוטעית ואני שלילי לחינם? ומה זה אומר עליי אם כך אני רואה את הדברים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגבר הרגיש בעולם הרווקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגבר הרגיש בעולם הרווקות - תגובה

רוני פרישוף
    30/08/2011

שלום לך,

כפי שישנם גברים בעלי סגנונות והעדפות שונים, כך נשים הן שונות זו מזו. אכן יש הנמשכות אל ה"מא'צו" הקשה להשגה או הנרקיסיסט, אך אחרות יעדיפו את הג'נטלמן העדין והמתחשב, ואני מכירה הרבה כאלה, מתוקות ומקסימות. באמת שקשה להכליל יותר מדי.

יתכן כי אתה עצמך נמשך לנשים, שנמשכות ל"מאצ'ואים". אולי אתה סובל מתסמונת "לא מעוניין להתקבל למועדון שמוכן לקבל אותי אליו?". כמובן, שדינמיקה כזו עלולה להוביל אותך למבוי סתום.

נסה פשוט להאמין בעצמך, לא לעטות מסכות, להמשיך להיות אמיתי, רגיש ומתחשב, וחלילה לא להתבייש או לחוש חוסר ערך או חוסר בטחון במי שאתה!

נסה להתייעץ עם חברים כיצד להרחיב את מעגלי ההיכרויות. אתה יכול להרשם לפעילות בסביבה עם בנות מהסגנון המתאים לך, לבקש שיכירו לך או להרשם לאתר היכרויות באינטרנט. אל תהייה שלילי לחינם, ובודאי לא כלפי עצמך!

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו