מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרת דחוף!!! הילד שלי סובלshirel06/09/2011
הי שמי שיראל אני בת 25 אם לפעוט בן 14 חודשים.
בני החל ללכת לגן מ1 לספטמבר ומאז הוא לגמרי השתנה הוא לא מפסיק לבכות לא עוזב אותי לרגע לא מוכן לאכול לא רוצה להתקלח שזה הכי מוזר לי כי הוא לפני הגן נורא אהב להתקלח
לא מוכן לישון לבד ואפילו לא במיטה איתי ועם אביו ,אלא רק אצלי בידיים!!!
הוא החל להיות אלים כל היום הוא מרביץ לי ואומר לי פויה!!
מה אני יכולה לעשות?? צורחח בהיסטריה כל היום לא מוכן לישון וכל הדברים שאהב ושהרגיעו אותו לפני הגן כבר לא טובים ועובדים עבורו... מה אני יכולה לעשות כדי שיבין שאני הולכת לעבודה וחוזרת?
כדי שיהיה יותר רגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה ראשוני בלבד, והכוונה - תגובה
דניאל זק06/09/2011שלום שיראל.
את מתארת מצב מבהיל ביותר, אפילו אם הוא גם מוכר, שבו מוסרים לראשונה את הילד הקטן למסגרת חינוכית ולאנשים אחרים שישמרו עליו. כנראה שגם את וגם הילד נקלעתם למצוקה במצב החדש.
מתוך דברייך עולה הקשר החזק שיצרת איתו, כמו גם האהבה, והדאגה המוצדקת לשלומו.
ישנן שאלות שונות שיוכלו לעזור ולהבין איך ניתן להיערך באופן שיקל על שניכם לעבור את השינוי שאתם עוברים: האם הילד נשאר כבר לבד עם בייביסיטר בעבר, או שזו לו הפעם הראשונה? האם ניסית להישאר איתו בגן בימים הראשונים, כל פעם קצת פחות זמן? מה אומרות הגננות? מה את יודעת על הגן המסוים הזה?
בכל מקרה, אני ממליץ להפנות את השאלה שלך לפורום פסיכולוגיה ילדים באתר BEOK, שם יוכלו לעמוד לרשותך מטפלות המתמחות, בין היתר, בדיוק בקשיים מסוג זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מפחיד! אל תתעלמו
תומר05/10/2011הוא לא מסכים להתקלח?
מצטער לשאול, אולי הטרידו אותו מינית? הייתי לוקח אותו דחוף לאיבחון ומוציא אותו מהגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)