אין לי בטחון עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין לי בטחון עצמי
    רואן
    07/09/2011

אני בת 19 היום התחלתי עבודה חדשה ואז התגלה לי שאני חלשה מאוד ...כן אני כך בחורה ביישנית חושבת שכל הבנות יותר יפות ממני ומגיע להם לחיות אני לא וגם לא יודעת למה אני אהיה עצובה אם ראיתי בחורה יותר יפה ממני ויש לה בטחון עצמי כמו היום בעבודה...למשל קרה איתי היום שאחת הבנות שעובדת איתי נותנת לי הוראות כאילו אני עובדת אצלה ואני מגיבה לה כן אעשה !! לא רוצה להיוווווווווות כך תעזרו לי מה לעשות חושבת לעזוב את המקום אני לא קולטת ומפחדת לנסות לעזור ללקוח כי עדיין חלשה ....
    אני רוצה להשתנות אני מסתכלת לעצמי כלא יפה ולא מוצלחת נמאס לי לא רוצה לראות בנות בעיניים שלייייייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי בטחון עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי בטחון עצמי - תגובה

רוני פרישוף
    07/09/2011

שלום לך רואן!

קודם כל, ברכות על העבודה החדשה. אני זוכרת שבעבר התלבטת כאן לאיזה כיוון לפנות, אז עכשיו יש לך כיוון. כל ההתחלות קשות, וכשאין עדיין היכרות וקשרים, אנשים יכולים להראות מאיימים, הסיטואציה מפחידה ועולות תחושות של חוסר שייכות, חרדה וחולשה. רגשות של פחד וקינאה הם מאד טבעיים, תני לעצמך רשות להרגיש אותם. קחי לעצמך את הזמן להתרגל ולהכיר, וכשתרגישי יותר בנוח תראי שגם התפקוד והביטחון עולים. עד אז תשתדלי להזכיר לעצמך את כל מה שיפה וטוב בך, ותשתדלי לזרום עם המצב והאנשים בלי להיכנס לקונפליקטים.

רואן, השבתי לך השנה מספר פעמים. לצערי הפורום לא בנוי לליווי מתמשך על כן לא נוכל להמשיך ללוות אותך.

כדי לשפר את הבטחון שלך מהיסודות, אני מאד מאד ממליצה לך לפנות לטיפול נפשי. במרפאה לבריאות הנפש תוכלי לקבל את הטיפול בחינם!! זו זכותך כאזרחים משלמת מיסים, חבל לא לנצל את הזכות הזו ולהעזר בה!!

אם את מחפשת תמיכה שוטפת באינטנרט, יש מלא פורומים נהדרים שבהם גולשים תומכים אחד בשני כל השבוע.

יש גם את ער"ן לשיחה תומכת חד פעמית.

אני מקווה שאת מבינה שמהות הפורום שלנו לא מתאימה לצרכייך, כדי שחס וחלילה לא תיפגעי גם כאן.

כל טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרוני

reut
    10/09/2011

שלום ,

בהמשך לתגובתך הקודמת , מי זכאי לטיפול פסיכולוגי בחינם ממרפאה לבריאות הנפש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו