שלום,צריכה עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום,צריכה עזרה
    ע
    11/09/2011

הי.אני בת 31,נ+2 ,סובלת מדחק מודע-ז"א מכניסה את עצמי לדחק,אומנם יודעת לצאת מזה,אך כשאני בתוכו,קשה לי בטירוף...מכניסה גם מחשבות שווא...עצבנית מאוד ויש לי חוסר סבלנות...חושבת על טיפול,האם בפרטי זה יקר?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,צריכה עזרה - תגובה

שחף ביתן
    11/09/2011

שלום לך,

לא ברור לי למה את מתכוונת ב'דחק מודע'. מה זאת אומרת מכניסה את עצמך לדחק? איזה דחק? מהו הדחק שאליו את מכניסה את עצמך?
    למה את מתכוונת במחשבות שווא?

אם את חושבת על טיפול, את יכולה פשוט לפנות באזור מגורייך למטפלים ולברר את העלות, ולבחון את האפשרות שלך לעמוד בה. כמו כן את יכולה לפנות לטיפול מסובסד דרך קופות חולים או עמותות שונות המציעות טיפולים במחירים מוזלים.
    כמו כן ניתן לקבל טיפול ללא עלות במרפאות ציבוריות לבריאות הנפש. על אף העומס שיש במערכת הציבורית הגורם לעיתים לתקופות המתנה, הרי שעובדים במערכת הציבורית מטפלים מסורים אשר מעניקים טיפולים מכל הסוגים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו