אני מתגרשת!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני מתגרשת!!!!!
    טולי
    20/01/2008

ומרגישה עם זה מצוין. האמת, אני רוצה פחות להיתמך, ויותר לתמוך. אני רוצה לומר לכולם - זה קשה, אבל ברגע שמשלימים עם זה שנעשתה טעות, אפשר להמשיך בחיים, בטח ובטח אם זה כמו אצלנו, כשאין ילדים לריב עליהם.

האמת? הבנזונה לא היה שווה שלוש דקות מהזמן שהקדשתי לו. 4 שנים ביחד, פחות משנה נשואים, אבל לא נורא. העיקר שהתעוררתי בזמן...יחי החופש החדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מתגרשת!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב !!!...

רונן דוד
    20/01/2008

זה לא חייב להיות אסון גדול אם מסכימים להיפרד,
    כמו בזוגיות רגילה בין חברים,
    לא תמיד זה מצליח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא...

ד.
    20/01/2008

איך מצאת כל כך מהר שהוא כל כך לא מתאים לך, אחרי כמה שנים ביחד? מה, לא ראית את זה קודם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פתאום להתאבד?

אחת שהיתה שם
    21/01/2008

קודם כל ולפני הכל, תסלקי את המחשבה שלך להתאבד מהראש. תגידי: חסר גברים ונשים שמצאו את אהבת חייהם בגילאים מתקדמים? אני לא מכירה אותך, ולא יודעת מה גורם למערכות היחסים שלך לא להצליח, אבל האמת, שום דבר מזה לא שווה לההפסיק לחיות בשבילו.

לכי לקופידון באינטרנט, תעשי ספורט, לכי לטיפול ועזרה (זה לא בושה, המטפל/ת הנכונים יעשו לך טוב), תעשי חברים חדשים, תמצאי לך מערכות יחסים עם אנשים חדשים, תבלי, תצאי, תעשי דברים שיעשו לך להרגיש טוב עם עצמך. כשיהיה לך טוב עם עצמך, תוכלי לשווק את עצמך החוצה. כשתקריני שטוב לך כלפי חוץ, תראי שהחיים יביאו לך הפתעות.

אני מציעה: תעשי לעצמך רשימה של 10 דברים שתמיד רצית לעשות, לא דברים כמו לטוס לירח, אלא דברים רגילים וברי השגה - ותעשי אותם. ותתמידי איתם. תכאי איך החיים שלך ישתנו. והעיקר- לא להרים ידיים.

בהצלחה, ובלי ייאוש - החיים לא תמיד מחייכים אלינו, אבל בשביל הרגעים שכן תמיד שווה להמשיך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווקה זקנה - המשך

לירון
    22/01/2008

אני לא שלמה עם שום דבר כמעט, לא עם המקצוע שלי, לא עם המראה, הכל נראה לי שלילי, מידי פעם כן טוב לי זה לא שהכל שחור, אבל אני רואה מסביבי בנות שפחות ממני בדברים מסוימים ויותר הולך להן עם גברים. הבעיה שלי זה לא שאין לגמרי מחזרים. אני באתר הכרויות ויש מידי פעם גברים שמעונינים בעיקר אחרי שהם רואים אותי ואף פעם לא סבלתי מחוסר משיכה פיזית כלפי אבל אני כנראה רוצה מישהוא שיהיה משיכה פיזית וגם ריגשית ונפשית וכשזו לא משיכה פיזית מיידית אין לי יותר עינין. וגם שהיתה משיכה לא תמיד ידעתי להחזיק קשרים, הייתי אובססיבית, אבל נכון להיום אני מאמינה שאשתנה אם הכיר מישהוא נורמאלי. אני לא יודעת כבר הכל מבולגאן אצלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרווקה

לימי
    22/01/2008

קראתי את שתי ההודעות שלך. אחותי, שימי לב, מה שאת אומרת זה שאת נראית טוב, יש לך מחזרים, ואת עדיין לא מוצאת עניין בחיים? תראי, חסור הצלחה בזוגיות זה עניין שמאפיין כל כך הרבה אנשים, תחשבי על כל האנשים שהתגרשו (אחרי שהם מצאו את הזוגיות, הכביכול מאושרת שלהם). בקיצור, אם את נראית טוב, ואין לך מחסור במחזרים, אז זה בטח לא סיבה לדיכאון....

מצד שני, כמו שמישהי כאן כתבה לך, אם לא תהיי מרוצה מעצמך ולא תהיי מבסוטה מהחיים שלך, יהיה לך קשה למצוא פרטנר. אל תתלי במציאת בן זוג את הפיתרון לכל מה שחסר לך.

אני בכל מקה אומרת לך, את לא רווקה זקנה, ואין לך סיבה להרגיש אומללה. מקווה בשבילך שדברים יסתדרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פתאום להתאבד

אחת שהיתה שם
    21/01/2008

קודם כל ולפני הכל, תסלקי את המחשבה שלך להתאבד מהראש. תגידי: חסר גברים ונשים שמצאו את אהבת חייהם בגילאים מתקדמים? אני לא מכירה אותך, ולא יודעת מה גורם למערכות היחסים שלך לא להצליח, אבל האמת, שום דבר מזה לא שווה לההפסיק לחיות בשבילו.

לכי לקופידון באינטרנט, תעשי ספורט, לכי לטיפול ועזרה (זה לא בושה, המטפל/ת הנכונים יעשו לך טוב), תעשי חברים חדשים, תמצאי לך מערכות יחסים עם אנשים חדשים, תבלי, תצאי, תעשי דברים שיעשו לך להרגיש טוב עם עצמך. כשיהיה לך טוב עם עצמך, תוכלי לשווק את עצמך החוצה. כשתקריני שטוב לך כלפי חוץ, תראי שהחיים יביאו לך הפתעות.

אני מציעה: תעשי לעצמך רשימה של 10 דברים שתמיד רצית לעשות, לא דברים כמו לטוס לירח, אלא דברים רגילים וברי השגה - ותעשי אותם. ותתמידי איתם. תכאי איך החיים שלך ישתנו. והעיקר- לא להרים ידיים.

בהצלחה, ובלי ייאוש - החיים לא תמיד מחייכים אלינו, אבל בשביל הרגעים שכן תמיד שווה להמשיך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה למטה

אחת שהיתה שם
    21/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תיתאבדי זה לא יעזור לך

מימי
    21/01/2008

יש כל מיני נשים שמצאו גבר בגיל מאוחר זה לא משנה הגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה - הרווקה "הזקנה"

אחת שהיתה שם
    21/01/2008

תקראי את מה שכתבתי - יש כאן אזיה בלאגן שהשאלות לא מסתדרות כמו שצריך - אבל תקראי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימי לב

אחת שהיתה שם
    21/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחת שהיתה שם

אחת שהיתה שם
    21/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני..

לינדה
    22/01/2008

אומרת זאת אבל חברתך לא נשמעת לי משהו היא נשמעת לי בוגדנית...לא יכול להיות שהגרוש שלה ישתיל לה את הדברים האלה....מצד שני למה שהיא תחביא קונדומים במקומות כאלה שיש סיכוי שתגלה אותם....אם היא בוגדת שהגבר יביא תקונדומים ....בקיצור לא יודעת מה להגיד לך...תלכו לטיפול אולי יעזור.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו