מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מתגרשת!!!!!טולי20/01/2008
ומרגישה עם זה מצוין. האמת, אני רוצה פחות להיתמך, ויותר לתמוך. אני רוצה לומר לכולם - זה קשה, אבל ברגע שמשלימים עם זה שנעשתה טעות, אפשר להמשיך בחיים, בטח ובטח אם זה כמו אצלנו, כשאין ילדים לריב עליהם.
האמת? הבנזונה לא היה שווה שלוש דקות מהזמן שהקדשתי לו. 4 שנים ביחד, פחות משנה נשואים, אבל לא נורא. העיקר שהתעוררתי בזמן...יחי החופש החדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב !!!...
רונן דוד20/01/2008זה לא חייב להיות אסון גדול אם מסכימים להיפרד,
כמו בזוגיות רגילה בין חברים,
לא תמיד זה מצליח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא...
ד.20/01/2008איך מצאת כל כך מהר שהוא כל כך לא מתאים לך, אחרי כמה שנים ביחד? מה, לא ראית את זה קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום להתאבד?
אחת שהיתה שם21/01/2008קודם כל ולפני הכל, תסלקי את המחשבה שלך להתאבד מהראש. תגידי: חסר גברים ונשים שמצאו את אהבת חייהם בגילאים מתקדמים? אני לא מכירה אותך, ולא יודעת מה גורם למערכות היחסים שלך לא להצליח, אבל האמת, שום דבר מזה לא שווה לההפסיק לחיות בשבילו.
לכי לקופידון באינטרנט, תעשי ספורט, לכי לטיפול ועזרה (זה לא בושה, המטפל/ת הנכונים יעשו לך טוב), תעשי חברים חדשים, תמצאי לך מערכות יחסים עם אנשים חדשים, תבלי, תצאי, תעשי דברים שיעשו לך להרגיש טוב עם עצמך. כשיהיה לך טוב עם עצמך, תוכלי לשווק את עצמך החוצה. כשתקריני שטוב לך כלפי חוץ, תראי שהחיים יביאו לך הפתעות.
אני מציעה: תעשי לעצמך רשימה של 10 דברים שתמיד רצית לעשות, לא דברים כמו לטוס לירח, אלא דברים רגילים וברי השגה - ותעשי אותם. ותתמידי איתם. תכאי איך החיים שלך ישתנו. והעיקר- לא להרים ידיים.
בהצלחה, ובלי ייאוש - החיים לא תמיד מחייכים אלינו, אבל בשביל הרגעים שכן תמיד שווה להמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווקה זקנה - המשך
לירון22/01/2008אני לא שלמה עם שום דבר כמעט, לא עם המקצוע שלי, לא עם המראה, הכל נראה לי שלילי, מידי פעם כן טוב לי זה לא שהכל שחור, אבל אני רואה מסביבי בנות שפחות ממני בדברים מסוימים ויותר הולך להן עם גברים. הבעיה שלי זה לא שאין לגמרי מחזרים. אני באתר הכרויות ויש מידי פעם גברים שמעונינים בעיקר אחרי שהם רואים אותי ואף פעם לא סבלתי מחוסר משיכה פיזית כלפי אבל אני כנראה רוצה מישהוא שיהיה משיכה פיזית וגם ריגשית ונפשית וכשזו לא משיכה פיזית מיידית אין לי יותר עינין. וגם שהיתה משיכה לא תמיד ידעתי להחזיק קשרים, הייתי אובססיבית, אבל נכון להיום אני מאמינה שאשתנה אם הכיר מישהוא נורמאלי. אני לא יודעת כבר הכל מבולגאן אצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרווקה
לימי22/01/2008קראתי את שתי ההודעות שלך. אחותי, שימי לב, מה שאת אומרת זה שאת נראית טוב, יש לך מחזרים, ואת עדיין לא מוצאת עניין בחיים? תראי, חסור הצלחה בזוגיות זה עניין שמאפיין כל כך הרבה אנשים, תחשבי על כל האנשים שהתגרשו (אחרי שהם מצאו את הזוגיות, הכביכול מאושרת שלהם). בקיצור, אם את נראית טוב, ואין לך מחסור במחזרים, אז זה בטח לא סיבה לדיכאון....
מצד שני, כמו שמישהי כאן כתבה לך, אם לא תהיי מרוצה מעצמך ולא תהיי מבסוטה מהחיים שלך, יהיה לך קשה למצוא פרטנר. אל תתלי במציאת בן זוג את הפיתרון לכל מה שחסר לך.
אני בכל מקה אומרת לך, את לא רווקה זקנה, ואין לך סיבה להרגיש אומללה. מקווה בשבילך שדברים יסתדרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום להתאבד
אחת שהיתה שם21/01/2008
קודם כל ולפני הכל, תסלקי את המחשבה שלך להתאבד מהראש. תגידי: חסר גברים ונשים שמצאו את אהבת חייהם בגילאים מתקדמים? אני לא מכירה אותך, ולא יודעת מה גורם למערכות היחסים שלך לא להצליח, אבל האמת, שום דבר מזה לא שווה לההפסיק לחיות בשבילו.
לכי לקופידון באינטרנט, תעשי ספורט, לכי לטיפול ועזרה (זה לא בושה, המטפל/ת הנכונים יעשו לך טוב), תעשי חברים חדשים, תמצאי לך מערכות יחסים עם אנשים חדשים, תבלי, תצאי, תעשי דברים שיעשו לך להרגיש טוב עם עצמך. כשיהיה לך טוב עם עצמך, תוכלי לשווק את עצמך החוצה. כשתקריני שטוב לך כלפי חוץ, תראי שהחיים יביאו לך הפתעות.
אני מציעה: תעשי לעצמך רשימה של 10 דברים שתמיד רצית לעשות, לא דברים כמו לטוס לירח, אלא דברים רגילים וברי השגה - ותעשי אותם. ותתמידי איתם. תכאי איך החיים שלך ישתנו. והעיקר- לא להרים ידיים.
בהצלחה, ובלי ייאוש - החיים לא תמיד מחייכים אלינו, אבל בשביל הרגעים שכן תמיד שווה להמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה למטה
אחת שהיתה שם21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיתאבדי זה לא יעזור לך
מימי21/01/2008יש כל מיני נשים שמצאו גבר בגיל מאוחר זה לא משנה הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה - הרווקה "הזקנה"
אחת שהיתה שם21/01/2008תקראי את מה שכתבתי - יש כאן אזיה בלאגן שהשאלות לא מסתדרות כמו שצריך - אבל תקראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי לב
אחת שהיתה שם21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת שהיתה שם
אחת שהיתה שם21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני..
לינדה22/01/2008אומרת זאת אבל חברתך לא נשמעת לי משהו היא נשמעת לי בוגדנית...לא יכול להיות שהגרוש שלה ישתיל לה את הדברים האלה....מצד שני למה שהיא תחביא קונדומים במקומות כאלה שיש סיכוי שתגלה אותם....אם היא בוגדת שהגבר יביא תקונדומים ....בקיצור לא יודעת מה להגיד לך...תלכו לטיפול אולי יעזור.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)