מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מתגברת.....תקועה18/09/2011
שלום לכולם,
אני תקועה במצב לא פשוט כבר כמה וכמה חודשים.בחור שניהלתי איתו קשר בחול שהגיע למצב שהוא לא מתממש בארץ אבל כן נשארנו בקשר-חצי ביחד חצי לא ביחד. בזמן הזה אני כבר הייתי מאוהבת עד הראש-ולמרות שלא ראיתי אותו די הרבה זמן,אני עדיין מרגישה ככה.עצמת הרגשות לא יורדת ואני לא מצליחה לצאת מזה.כל מחשבה עליו או זכרון ממנו מותירים אותי בדמעות וגורמים לי להסגר בחדר לבד למשך שעות.
מה היייתם ממליצים לי לעשות כדי לצאת מזה? היו לי קשרים בעבר-אף קשר לא היה כזה חזק.אני לא מצליחה לקבל את זה שזה גמור ולא יקרה.
יש לציין שהבחור מבוגר ממני בכ10 שנים וכביכול "תירץ" את זה כסיבה למה אנחנו לא יכולים להיות ביחד.ועדיין רצה להשאיר אותי בחיים שלו(לא רק בצורה מינית).
איך אפשר לתקן לב שבור?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתגברת..... - תגובה
דניאל זק19/09/2011שלום תקועה.
קשה לי לקרוא לך תקועה, אבל זה השם שבחרת לעצמך, ובכך בעצם אפשר לסיים את התשובה. ובמילים אחרות, כמו השם הזה, גם הסיפור שאת כותבת לעצמך הוא תוצר של הבחירה שלך.
נכון, יש משהו מושך מאד בקיום של יחסים חצי וירטואליים, עם מישהו שכמעט ולא נמצא. אין כמו חיים בעולם של חלומות, אין כמו העוצמות האלו, אין כמו המתיקות הזו. הבעיה היא, כמובן, שלא מדובר על יחסים ממשיים, אלא על סוג של מאוהבות עם עצמך - עם החלומות, העוצמות והמתיקות שיצרת (כמעט) לגמרי לבדך.
חופשי זה לגמרי לבד, כתב פעם מישהו, נדמה לי יעקב גלעד, והוא צודק. רק עולם מומצא מאפשר לחיות ללא אילוצים, ללא תלות באחרים, ולכן הוא כל כך מפתה. מפתה אבל משאיר אותך לבד.
אז מה יהיה? - תחליטי את!
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה של הובנתי....
תקועה19/09/2011חושבת שלא הובן המצב שלי כל כך ובמקום לקבל עצה מועילה קיבלתי תגובה די משפילה שלא מתארת כל כך את המציאות..
אבל תודה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה של הובנתי.... - תגובה
דניאל זק19/09/2011מצטער אם לא הבנתי את מצבך.
ייתכן שהתגובה שלי ממחישה בדיוק את מה שכתבתי עליו - בניתי טקסט שמבוסס על היכרות וירטואלית איתך, ולא ניזון ממפגש ממשי עם המציאות... ייתכן שבירור הנושא מתאים יותר לפגישות פנים מול פנים במסגרת ייעוצית או טיפולית.
מקווה שתמצאי את האופן ואת האדם המתאימים לך ביותר כדי לברר את מה שמטריד אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)