פרידה מהמטפלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה מהמטפלת
    מיכל11
    20/09/2011

ממש נקשרתי למטפלת שלי והגיע הזמן להפרד ואני פשוט מסרבת להבין שזה קורה
    ממש שקשה לי עם זה ואני באמת לא רואה את עצמי בלי הפגישות איתה ספציפי. אני אצטרך להתחיל טיפול עם מטפלת אחרת כי המצב שלי לא בשמיים ואני פשוט לא רואה את עצמי בלעדיה.
    איך עושים שהפרידה תיהיה קלה יותר? אני לא רוצה להפרד אבל הזמן הזה הולך ומתקרב ופשוט אין מה לעשות נגד זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מהמטפלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז למה את נפרדת??

דנה
    20/09/2011

הי,

סתם פשוט קראתי כאן את הודעתך. וזה לא ברור. למה "הגיע הזמן להיפרד"? אם את כותבת שתצטרכי להתחיל טיפול עם מישהו אחר?

לא ברור.... מי קבע שאתן צריכות להיפרד?

קרה משהו? אילוץ? משהו לא צפוי? החלטתן ביחד על פרידה? מה הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

מיכל11
    20/09/2011

אנחנו נאלצות להפרד מכיוון שאני שבוע הבא מתגייסת והמקום שאני מטופלת בו הוא עד גיל 18 אז אני לא יוכל להמשיך אצלה טיפול, והמצב עכשיו די מחייב אותי להמשיך טיפול אצל קב"ן. מרגישה שזה לא פייר. כל כך נקשרתי אליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה - תגובה

דניאל זק
    21/09/2011

שלום מיכל11
    ותודה רבה למישהי, שעזרה לברר יותר את מהות הבעיה.

נשמע שיצרת קשר משמעותי עם המטפלת ושהיית בטיפול שהפך להיות בעל חשיבות גדולה בחייך. אז קודם כל אשרייך שזכית לכך.

מלבד זאת, נדמה לי שכל טיפול נבחן גם באופן שבו הוא מסתיים. גם כאן, נראה שהטיפול מגיע לסיומו באופן הרצוי - תאריך הסיום ידוע מראש, וניתנת לך האפשרות לדבר עם המטפלת על התחושות השונות שמתעוררות לקראת העזיבה.

לגבי המשך הטיפול, גם כאן, נדמה לי שאת בת מזל. אמנם, אינני יודע מה הם בדיוק הקריטריונים המאפשרים לקבל טיפול אצל קב"ן בצבא, אבל אני משוכנע שאם תתעקשי, תוכלי לקבל שם מענה טיפולי שיוכל להתאים לך.

אז אם כל כך טוב, כדבריי, למה כל כך רע? - בכל זאת, את מרגישה מבוהלת מסיום הטיפול, ואולי גם מההתגייסות לצבא. שינויים גדולים בדרך כלל מעוררים בהלה. קשה לעקוף את התחושה שהם יוצרים, או להתעלם מכך.

גם אם כעת קשה, נדמה לי שלאחר תקופה של הסתגלות והתרגלות, ההרגשה משתפרת, וכך אני מקווה שיקרה גם איתך.

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו