מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני טיפש או מה?!!!אמיר21/01/2008
שלום,אני גרוש בן 39 ולי חברה כמעט שנ ה,בת גילי,גרושה +1.היכרנו,היה נחמד,המשכנו,אחרי חודשיים לערך הבנתי ממנה שלאחר 15 שנות נישואין קשים ביותר,החליטה שהיא רוצה להתגרש ומשהחליטה כך גם התחילה לצאת לבלות ואף הכירה מישהוא שאיתו יצאה שנה וחצי(כל זה בהליך הגירושין),היה בלאגן שלם בעלה תפס אותם בעזרת בלשים,בבית משפט היתה בושה גדולה,שללו ממנה את המזונות,ובחלוקת רכוש גם הוא קיבל 75% ועם הילד הוא היה מוכן להתפשר על משמורת משותפת,היה לי לא קל עם זה כי אומרים פעם בוגדת תמיד בוגדת,אבל התגברתי על העניין(עם לא מעט כאבי בטן),לפני חצי שנה,באחד הלילות שהייתי בביתה בעודי מתכונן להיכנס למיטה,מבצבת אריזת קונדום(רק האריזה)לצד השידה,היית בשוק(אנחנו לא.....),היא נכנסה ללחץ ואמרה שזה לא שייך לה,בכתה,היה בלאגן שלם,שרובו אני הייתי בהלם ולא דיברתי מרוב יובש בפה,איכשהו התגברתי על זה ואל תשאלו אותי איך אני בעצי לא יודע(כנראה האהבה.....).חודש לאחר מכן בעודנו מכינים בביתה ארוחת ערב,אני בא להוציא איזה כלי הגשה ומחפש בארונות מטבח,באחד הארונות הגבוהים ראיתי כלי מתאים,כשאני מושך אותו החוצה נופלים.....3 קונדומים שלמים צמודים על אריזתם.....שוק,הלם,בכי,לא שלי,מה פתאום,בקיצור אחרי שבועיים בלאגן היא הצליחה לשכנע אותי שמישהו כנראה עושה לה בכוונה(הגרוש שלה),באותה תקופה הייתי תקיף מאוד(גבר כזה.....)תיחקרתי אותה וגיליתי (לא רק על ידה.....)שבמהלך הנישואין שלה היו לה "מעידות"(ברבים),היא התוודתה על שניים,אני גיליתי 4 דרך מקורבות שלה.היא נשבעה לי שהיו לה "רק" 2 וזה בגלל שבעלה היה נורא וגם סקס לא היה כמעט בכלל בקיצור ממש כלא עם עבודות פרך.
המשכנו הלאה(האהבה אתם יודעים....),לפני שבוע אותו סיפור,ליד הפח של המקלחת הפח הקטן הזה אני רואה אריזה של קונדום,מחפש בפח מוצא עוד אחד,לא מצאתי את התכולה,מה שסביר שמורידים בשרותים(כן מניסיון גם אני פעם השתמשתי),שוב חזר הסיפור,לה לה לה לה לה.
הפעם נשברתי,היא הפעם היתה יצירתית אמרה שאולי העוזרת שלה עושה סקס בזמן שהיא מנקה,הודעתי לה שהגרוש והעוזרת וכולם לא מעניינים אותי,שלום.
עברו כמה ימים והיא מתקשרת ואומרת לי:"אתה חיפשת סיבה לעזוב אותי,אולי בכלל אתה שמת את הקונדומים אצלי בבית,אם לא התאים לך היית אומר פשוט".
אני לא מבין,זו טכניקה כזו?לעשות הפוך על הפוך?או שאני פשוט אידיוט בן 39 שלא למד דבר וחצי דבר בחייו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "מכונת אמת"
סיגל לוי23/01/2008הי אמיר
מן הסיפור שלך אפשר אולי לנחש מה האמת, אך לא באמת נדע אם זה נכון
מה שבטוח, יש בעיה של אמון ביניכם
אתה לא סומך עליה
היא לא נותנת לך תחושה שיש מה לסמוך ונותנת תחושה של תירוצים
אתה יכול להבהיר לה למה אתה מצפה ממנה בקשר
להיות ברור ביחס לגבולות שלך
ולקוות שהיא תהיה כנה ותשתף פעולה
אם היא משקרת או לא תוכל להקשיב לתחושות הבטן שלך
בכל מקרה, זמן יגיד, אומרים שהאמת צפה...
יום נעים
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחר מידי,אבל טוב מאוד.
יעל23/01/2008למה לא זרקת אותה בקונדום הראשון?מה זה כל הסיפורים האלה?מישהו עושה לי לי את זה בכוונה?מה מישהו נכנס לבית שלה ומפזר קונדומים?איזה שטויות.כנראה שבאמת אהבת אותה כי רק כך אפשר עוד להתגבר איכשהו,אבל כשזה ממשיך וממשיך,איך אפשר?זו כנראה בחורה כזו,לא יעזור כמה גבר טוב יהיה לה,היא כנראה מאלה שאוהבות את הסיכונים,ההרפתקאות,רוצות לאכול את כל העולם,יש כאלה.
טוב מאוד שסיימת את העניין הזה,מאוחר מידי לטעמי,אבל מוטב מאוחר מאשר מאוחר יותר,אתה נשמע בחור טוב,אולי טוב מידי,נאיבי משהו.....פרוץ לדרך חדשה,הפעם תיהיה על המשמר מהרגע הראשון,ציוץ קטן ותזרוק אותה לכל הרוחות!!!!!!! :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)