פרידה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה קשה
    batel
    02/10/2011

שלום אני בת 21,אני כרגע אחרי פרידה קשה,חבר שלי נפרד ממני לאחר חצי שנה(הקשר הארוך והרציני ביותר שהיה לי עד כה) נפרד ממני בטלפון,כי אנחנו גרים רחוק והעדיף לא לחכות עם זה.אני לא יכולה לתאר את הכאב שאני חווה עכשיו אני לא מסגולת לדבר עם איש על זה,כי אני פוחדת להראות חולשה,ומעולם לא ערבתי איש ביחסים שלנו...אני בוכה כל היום ולא יודעת איך לצאת מזה,אני אוהבת אותו עדיין-אבל כרגע הכעס ממלא מקום.
    הסיבה לפרידה לטענתו היא שהוא לא זקוק עכשיו לחברה..או משהו בסגנון,אני כ"כ מבולבלת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה קשה - תגובה

רוני פרישוף
    02/10/2011

בתאל יקרה,

אח, ליבי כואב יחד איתך.

כמה קשה להעזב, ועוד בצורה כזו, בטלפון. כמה זה קר ומרוחק. אולי בהמשך הדרך תראי שהדרך הזו, שכל כך מכאיבה לך, אולי גם מעידה על כך שהוא לא האדם המתאים לך..

עכשיו זה הזמן לנהוג עם עצמך בקבלה, רוך וחמלה. תני לעצמך חיבוק גדול, ותשתדלי לא לקחת את הפרידה על עצמך. הרבה צעירים בגילך עדיין לא מרגישים בשלים לקשר. קבלי את עצמך, אל תדחקי בעצמך "לצאת מזה". תני לכל הרגשות שלך מרחב ומקום, אין בהם חולשה, להפך. זה טבעי ואפילו בריא לחוש כאב, אובדן, כעס, לתת לעצמך זמן להתאבל על מה שהיה ועל מה שלא יהיה. אם לא תילחמי בעצמך, הזמן יעשה את שלו וירגיע את הלב השבור.

אני מבינה את הצורך שלך להתמודד עם כאבך בכוחות עצמך, ואם זו הדרך הנכונה לך, כנראה שבמשך הזמן תדעי איך לעמעם את הכאב, לחזק את עצמך, ולהביט קדימה. זה שאת פונה לפורום, מראה שקיים בך גם צורך לשתף ולהיתמך. אולי בכל זאת יש אדם אחד, בן משפחה או חברה קרובה, שבפניהם לא תתביישי להראות חולשה או כאב, שיוכלו לתמוך בך ולעודד אותך? זו לא בושה לכאוב ולהישבר לפעמים. אני בטוחה שאת שמחה להיות אוזן קשבת ותומכת לאחרים..

תרגישי טוב, והאמיני שהאהבה הבאה מחכה מעבר לפינה,

בהצלחה ושנה טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו