מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדים מאנשיםשמואל03/10/2011
שלום לכם אני בחור בן 38 הייתי פעם בטיפול פסיכולוגי ואני מטופל בתרופות,הייתי פעם גם משתמש בסמים כיום כבר נקי 8 שנים.אני רוצה קצת להרחיב על הבעיה שלי
אני מפחד מאנשים לא בקטע שהם ירביצו לי או משהו כזה, האילה שאני בסביבתם ומסתכלים עלי אני חושב שהם קוראים לי את המחשבות או מפחד שיסתכלו עלי אולי זה נובע מזה שאני כול הזמן עסוק באנשים אז אני חושב שהם גם עסוקים בי.
שהם מסתכלים עלי אני מפחד שהם יראו אותי ומרגיש לא טוב עם זה,שהם רואים אותי אני מתחיל למצמץ בעיניים פתאום כאילו תעזבו אותי.
אני החלטתי לכתוב פה כדי לשמוע מכם כמה מילים שאני לא צריך לפחד מאנשים ושאף אחד לא רוצה ממני כלום,כמה מילים שיחרטו לי בנשמה ובמוח.עוד משהו אני בן אדם אנטי חברתי
תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים מאנשים - תגובה
דניאל זק04/10/2011שלום ני.
דבריך מעלים אצלי מחשבות על מגבלות המסגרת הזו, שבה אני כותב לך עכשיו - מסגרת של פורום שמקשר בין בני אדם באמצעים אלקטרוניים. במצב אידיאלי, בעולם מושלם, אולי באמת ניתן היה לספק מילים שייחרטו בנשמה ובמוח ולשלוח אותן דרך האינטרנט ישירות אליך.
הקושי לקבל עזרה דרך האינטרנט מתחדד במיוחד במצב שלך: אתה מתאר את עצמך כאדם אשר סובל מחרדות ביחס לאחרים שאותם אתה פוגש ואשר מעוררים בך חשד. ההקשר שמעורר אצלך את הסבל מתרחש במפגש הממשי עם העולם - עם אנשים אחרים שרואים אותך פנים מול פנים. מכיוון שכך, נראה שהאמצעי לפתור קושי זה עובר דרך המפגש הממשי עם אנשים אחרים.
אחרי שכתבתי את הדברים האלה, בכל זאת אנסה להוסיף:
צא לעולם! חתוך את השמים! רק אתה מחליט איך ייראו החיים - מלאים במחשבות רעות, או אופטימיים יותר. דווקא במקומות שבהם מתעורר הפחד ומציף, תוכל ללמוד שאין סיבה לחשוש, שאף אחד לא רוצה ממך כלום.
ובמישור יותר מעשי: לצד הטיפול התרופתי שאותו אתה מקבל, הייתי מאד ממליץ לך לברר על מסגרת טיפולית בשיחות ובמיוחד על טיפול קבוצתי. לטיפול הקבוצתי יש כוח עוצמתי שלעתים קרובות מאפשר לאנשים ללמוד איך לצאת מהקונכייה של עצמם.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה חברתית
יואב29/07/2012ככל הנראה מדובר בחרדה חברתית
מציע לך לקרוא על הנושא ולעיין במדריכי עזרה עצמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)