צריכה עצה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה..
    אחת
    03/10/2011

היי, אני בת 18, עוד ב י"ב
    ואני רוצה לדעת אילו סוגים של בנים מתאימים לי כי בפעמים
    האחרות לא הצליח לי...

אני ילדה עם הומור (אומרת שטויות מצחיקות, גם באמצע השיעור אומרת משו מצחיק), ציירת/מאיירת(זה כישרון שלי), שונעת בצפר, חסרת דת,
    סוג של גיימרית, מדברת רוסית וטובה באנגלית, אוהבת לשמוע מוזיקה לרוב אגרסיבית
    כמו ניו מטאל עם ליריקה עמוקה, או רוק כבד.
    לא ממש נשית בתור עצמי (אוהבת יריות, שיעור ספורט
    הוא הכי אהוב עלי, אוהבת כל מיני דברים שקשורים לצבא, נשקים, רובוטריקים, חושבת שפיינטבול זה כייף, אוהבת לראות היאבקות)
    תכלס אני נראית כמו בת, אבל לא פרחה.
    אבל חשוב לציין שאני שונעת כששופטים אותי בגלל מראה, כיום אני די יפה, לא שמנה אבל נורמלית אך פעם הייתי מכוערת
    וזה מאד הציק לי. אני לא רוצה שבן יאהב אותי רק בגלל מראה.
    ואני גם לא נראית כמו פריקית, ואני שונעת אימואים.
    אני ילדה דחויה, שונה, היה לי עבר קשה וכיום אני דיכאונית ומרגישה שלאף אחד לא
    אכפת ממני.
    אם ממש מאליבים אותי יותר מדי אני יכולה להגיב בקללות ומכות ולרוב אני מנצחת, אבל לפעמים מעדיפה לשתוק.
    בפנים אני אדם שרק רוצה אהבה, אני אפילו אהיה מוכנה למות למען אדם שבאמת אוהב אותי.

בעבודות בית אני לא כ"כ טובה, שונעת כשמשתלטים עלי ונהיים מעלי, שונאת שקרנים ובוגדנים, שונעת שתוקעים לי סכין בגב, ורוצה תשומת לב.
    ובטוח אני שונעת בנים "פופולרים", כי הם אנשים מעפנים.

אז אחרי שהצגתי את עצמי,
    תוכלו להגיד לי איזה סוג של בן מתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חושב שהשאלה הזו מתאימה לפורום הז

מאור
    03/10/2011

אבל את נשמעת בחורה לעניין, תשאירי את הפייסבוק שלך, אשמח להכיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאור

אחת
    04/10/2011

תשאיר לי את הפייס שלך, כי את שלי נעלתי באפשרויות החיפוש... יש לי סיבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פייסבוק.

מאור
    05/10/2011

Maor Swan

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לפייסבוק

אחת
    07/10/2011

מצאתי כמה אנשים עם שם כמו שלך, השאלה היא איזו תמונה יש לך? כדי שלא אוסיף מישו אחר בטעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עצה.. - תגובה

רוני פרישוף
    04/10/2011

שלום מישהי,

את מתארת את עצמך כסוג של קיפוד.. כלומר, מישהי שבפנים היא רכה, פגיעה וגם מתוקה (קיפוד הוא החיה הכי מתוקה בעיניים שלי). אבל כלפי חוץ יש הרבה קוצים, שנשלפים מהר להגנה עצמית ולהסתרת המקום הרגיש והפגיע.

ממה שאת מתארת לא קשה להבין למה ומתי צמחו הקוצים (כל הטראומות וההתעללות שעברת), אבל לא כל אחד ידע לפרש את זה נכון, וטבעי שיהיו אנשים שייפגעו או יתרחקו ממך בגלל זה.

נראה לי שאת צריכה בחור שיצליח לראות ויאהב את מה שנמצא מתחת לקוצים. מישהו שיראה את היופי והעדינות שבפנים, ושלא יאיים או יבהיל אותך. יחד עם זאת, הוא צריך להיות מספיק חזק כדי שתרגישי בטוחה איתו, ושלא תחששי להיפגע ממנו או לפגוע בו.

את יודעת איך קיפודים עושים אהבה? לאט ובזהירות..

שתהייה שנה טובה עם אהבה, בעיקר לעצמנו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו