עצוב לי רוב הזמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצוב לי רוב הזמן
    דורית
    10/10/2011

אני בת 52 ומטבעי אדם עליז ומלא מרץ. ב3 חודשים האחרונים, אני עצובה, אין סיבה מיוחדת. אני נשואה ויש לי בנות בוגרות אין בעיות מיוחדות. בחודש יוני חוויתי טראומה במשפחה המורחבת ומאז אני לא מצליחה לחזור להיות אני. בנוסף התעוררה אצלי בעיה בריאותית שלא ידוע מה מקורה. השאלה שלי היא, האם כל זה יכול להיות סימפטומים של גיל מעבר? (המחזור לא ממש סדיר, כבר) אני חשה שאני מאמללת את בעלי ויש לי טענות למשפחה כולה, לא בא לי לעשות כלום, לא לארח ולא לבשל וזה קיצוני מבחינתי, הייתי עמוד התווך במשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצוב לי רוב הזמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצוב לי רוב הזמן - תגובה

שחף ביתן
    11/10/2011

שלום לך,

את כותבת מעט על רגשותייך, ועל מה מטריד אותך ומכביד עלייך. את גם כותבת באופן פונקציונלי (דרך הפעולות שמילאת קודם, והיום את מתקשה למלא). נדמה לי כי חלקים בתוכך אומרים לך משהו, אך לא ברור לך עוד מה? וזה יוצר תסכול גדול, מצוקה ודכדוך.
    לא ניתן לדעת האם הכל קשור למשבר גיל המעבר, אך נראה כי בסופו של דבר את חווה משבר מסוג כלשהו, ועל כן זקוקה לעזרה.
    נראה כי יש חלקים בתוכך שמחפשים דרך לבטא את עצמם, וכרגע הדבר היחידי שיש ברשותם הוא לעצור את המצב הקיים, כדי למשוך יחס ולעורר את הצורך בעזרה. אני יכול להמליץ לך לפנות לעזרה מקצועית שתעזור לך להבין את הקולות השונים בתוכך וללמוד יותר על תחושות התסכול והדכדוך שאת מתארת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו