תמיכה נפשית בבני משפחה של חולה (גיד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תמיכה נפשית בבני משפחה של חולה (גיד
    amber
    11/10/2011

שלום רב- בזמן האחרון אני במתח. הסיבה : התגלה אצל בן-זוגי (בן 64) פוליפ בשלפוחית השתן. הפוליפ הוצא בניתוח בימים אילו ונשלח לבדיקה פתולוגית ואנו ממתינים לתשובה. הרופאים מציינים שברוב המקרים זה סוג ממאיר, וכמובן שהדאגה רבה. אומנם עדיין אין לנו התשובה, ועדיף לנו להיות אופטימים, אך אני זקוקה לתמיכה כלשהיא. נדרשים לי כוחות לתמוך בבו-זוגי ולסייע לו. האם ידוע לכם על עזרה כנ"ל בקהילה? אנו תושבי חיפה. מודה לכם וחג סוכות שמח ! ענבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה נפשית בבני משפחה של חולה (גיד - תגובה

רוני פרישוף
    12/10/2011

שלום לך אמבר,

ראשית אני מאחלת לבן זוגך רפואה שלמה ומהירה! אלו ימים של חוסר ודאות קשה, ואכן טוב הרעיון לחפש תמיכה והכוונה.

אנא הפני שאלתך למוקד קופת החולים שלך. בכל בית חולים וקופת חולים יש מערך סוציאלי לתמיכה בחולים ומשפחותיהם.

כמו כן יתכן שמתקיימות קבוצות תמיכה בסניף של הביטוח הלאומי באזור מגורייך, באגף הרווחה של העיריה ובתחנה לבריאות הנפש.

גם האגודה למלחמה הסרטן מקיימת קבוצות תמיכה לקרובים, אולי אפילו לכאלו המצויים בשלב האיבחון.

ישנם פורומים באינטרנט המוקדשים לנושא.

כמובן, "ער"ן" עומד לרשותך לתמיכה טלפונית כל שעות היממה, וגם שם ידעו לכוון אותך הלאה.

את מוזמנת לשוב ולעדכן, רפואה שלמה ושנה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני -תודה

amber
    12/10/2011

על תשומת הלב ועל התגובה המהירה. חג שמח !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו