מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה נפשית בבני משפחה של חולה (גידamber11/10/2011
שלום רב- בזמן האחרון אני במתח. הסיבה : התגלה אצל בן-זוגי (בן 64) פוליפ בשלפוחית השתן. הפוליפ הוצא בניתוח בימים אילו ונשלח לבדיקה פתולוגית ואנו ממתינים לתשובה. הרופאים מציינים שברוב המקרים זה סוג ממאיר, וכמובן שהדאגה רבה. אומנם עדיין אין לנו התשובה, ועדיף לנו להיות אופטימים, אך אני זקוקה לתמיכה כלשהיא. נדרשים לי כוחות לתמוך בבו-זוגי ולסייע לו. האם ידוע לכם על עזרה כנ"ל בקהילה? אנו תושבי חיפה. מודה לכם וחג סוכות שמח ! ענבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה נפשית בבני משפחה של חולה (גיד - תגובה
רוני פרישוף12/10/2011שלום לך אמבר,
ראשית אני מאחלת לבן זוגך רפואה שלמה ומהירה! אלו ימים של חוסר ודאות קשה, ואכן טוב הרעיון לחפש תמיכה והכוונה.
אנא הפני שאלתך למוקד קופת החולים שלך. בכל בית חולים וקופת חולים יש מערך סוציאלי לתמיכה בחולים ומשפחותיהם.
כמו כן יתכן שמתקיימות קבוצות תמיכה בסניף של הביטוח הלאומי באזור מגורייך, באגף הרווחה של העיריה ובתחנה לבריאות הנפש.
גם האגודה למלחמה הסרטן מקיימת קבוצות תמיכה לקרובים, אולי אפילו לכאלו המצויים בשלב האיבחון.
ישנם פורומים באינטרנט המוקדשים לנושא.
כמובן, "ער"ן" עומד לרשותך לתמיכה טלפונית כל שעות היממה, וגם שם ידעו לכוון אותך הלאה.
את מוזמנת לשוב ולעדכן, רפואה שלמה ושנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני -תודה
amber12/10/2011על תשומת הלב ועל התגובה המהירה. חג שמח !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)