ענין מבלבל בקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ענין מבלבל בקשר
    אחת
    16/10/2011

אז הסיפור שלי ככה, בחופש הגדול הגיע האחיין בן 19 (גדול ממני בשנה) של אשתו של אח שלי לחופשה כאן.
    קיצר הוא סוג של ביישן אבל העז להזמין אותי לבא איתו לים, הוא כן כתב בפייסבוק אז.
    אז הלכנו לים או סתם טיילנו במשך יותר משבוע. דווקה הכל הלך אחלה גם ביום האחרון
    שהיה צריך לעזוב.
    קיצר שלח לי אחר כך הודעה בפייס, דיברנו קצת ופתעום הוא התחיל להתעלם.
    אבל תכלס זה מוזר.
    פייסבוק זה לא הכלי העיקרי שלו לתקשר עם האנשים בארץ שלו, יש אתר דומה לפייס.
    אבל לא נראה לי שזו הבעיה פה.
    אני שמתי לב שהוא כבר ממש ממזמן לא מפרסם כלום בדף שלו אבל זה מוזר שהוא כל הזמן
    נכנס לאיזו רבע שניה ומתנתק. אני אף פעם לא רואה אותו ממש אונלין.
    כל 18 החברים האחרים שיש לו בפייס הם חברים באתר ההוא.
    ובאתר ההוא הוא יושב הרבה, כבר בהתחלה הסברתי לו שאני לא רוצה ליצור שמה משתמש והוא נראה מבין.
    אני לא מבינה למה הוא מתעלם ככה, ממש לא אמרתי לו שום דבר מגעיל או מעליב.
    חיכיתי כמה זמן ואז שלחתי משו, הוא ענה אבל המשיך להתעלם.
    אחרי כמה ימים שאלתי אותו שאי אפשר לתפוס אותו אונלין, הוא ענה שאובכן יש דבר כזה. קיצר ממשיך להתעלם. אבל הוא עונה תוך פחות מיום, ולקח כמה ימים רווח בין ההודעות שלי.
    אממ אני מבולבלת, מה הקטע שלו? הלוגינים שלא מוזרים, הוא מתחבר כל יום, הצ'אט מראה, לא באמת משתמש בפייס נראלי הוא עוקב אחר העידכונים שלי.
    מה הקטע? גם עוקב וגם מתעלם :S גם לא מבינה מה עשיתי לו...
    תכלס גם אשתו של אח שלי אמרה שהיא לו תופסת אותו, והיא באתר ההוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענין מבלבל בקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענין מבלבל בקשר - תגובה

רוני פרישוף
    16/10/2011

הי מישהי,

בעיניים שלי, הסיפור שלך מבטא בעיקר בלבול של דור שלם, שמרשה לעולם הוירטואלי לנהל לו מערכות יחסים.

קשר וירטואלי הוא תמיד, בהגדרה, עמום, מעורפל, מתעתע. לפעמים הוא אינטימי נורא, אך במציאות מתגלה כחסר משמעות. לפעמים הוא מנותק, מעליב ופוגע, רק כי לאחד הצדדים אין מיומנות טובה בשיח הממוחשב.

כל נסיון לנהל יחסים ממשיים בעיקר דרך התיווך של האינטרנט, נועד כמעט בהגדרה לסיבוך וגם לפגיעה.

בקיצור, קשה מאד ואף בלתי אפשרי לפענח את ההתנהגות של ידידך, דרך אוסף הרשמים שלך מהתנהלותו באינטרנט. את מייסרת את עצמך לחינם.

מכיון שהוא חי בחו"ל אני אפילו לא יכולה לייעץ לך לנסות לבנות איתו מערכת יחסים ממשית מחוץ למחשב.

עדיף בעיני שתשקיעי את המשאבים והתשוקה שלך לקשר באנשים זמינים מסביבתך המוחשית. קשרים וירטואליים הם תבלין מאד נחמד, אך לא הם העיקר. אם קשה לך לעשות את זה, אולי את נתלית בקשר וירטואלי כמעין מפלט.

בהצלחה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו