מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה גדולהNo Name07/05/2007
יש לי בעיה גדולה !
יש לי חבר ולחברה שלי יש חבר [הכל עד כאן טוב ויפה..]
ועכשיו הבעיה.. אנלא בטוחה שאני אוהבת אותו..
ומצד שני ... אני חושבת שאני מחבבת את החבר של החברה שלי וגם יוצא לי לחשוב עליו..
מה עושים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה תתעוררו!! לבחורה יש בעיה גדולה
הילה הראל08/05/2007יש למישהו מה להגיד לה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחבר של החברה שלי...
רונן דוד09/05/2007
תשמעי, את יכולה להיות ביצ'ית ולגנוב את החבר לחברה שלך,
כך יש סיכוי גדול שהיא כבר לא תהייה חברה שלך מן הסתם,
או שתמתיני שהם יסיימו את יחסיהם והוא יתפנה,
או שתמשיכי הלאה ותמצאי לך בחור שאת אוהבת ואין בינו לחברותייך שום קשר חברות,
וזה מה שאני ממליץ לך לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם החבר שלי?
No Name09/05/2007מה איתו?.. להישאר או להיפרד?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קשה...
רונן דוד09/05/2007
אם את אוהבת אותו, תישארי,
אם לא, אז לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני לא כלכך בטוחה?..
No Name10/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עדיף שתפרדו...
רונן דוד10/05/2007
לא יפה לשחק ברגשות של בנים,
אם לא בטוחים ולא אוהבים, חבל על הזמן שלו ושלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא קל..
No Name11/05/2007להפךך.. זה ממש קשה!..
ונגיד שבסוף באמת אני ואחשוב והכל ואבין שאני לא אוהבת אותו.. אז איך אני אמורה להפרד ממנו בליי לפגוע בוו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידע כללי
הילה הראל11/05/2007אפשר לשאול בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
No Name12/05/200714 וקצת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את אומרת!!!
הילה הראל12/05/2007חשבתי שאת יותר גדולה, קרובה ל- 17...
נכנסת לעומק הסבך בגיל צעיר...
את באמת נמצאת בסיטואציה מאוד רגישה, כי אני מתארת לעצמי שהחבר שלך, החברה שלך והחבר שלה, הם אנשים שאת רואה באופן קבוע בביה"ס או בסביבה הקרובה. אם תהרסי את היחסים איתם, את יכולה לא רק לפגוע, אלא גם להפגע מאוד ואני רואה שחשבת על הבעיה לעומק.
מה עושים???
מנסיוני האישי ומנסיונם של הרבה מאוד אנשים שאני מכירה ודברתי איתם על הנושא, חלק בני גילך פחות וא יותר, אני יכולה לומר לך שאת בדרך הנכונה, כי את מתנהגת בבגרות:
את לא פועלת בצורה נמהרת, את לא עושה דברים שאולי יגרמו לך לנזק ותתחרטי עליהם, אלא חושבת ומתייעצת. זו דרך מאוד בוגרת להתמודד עם סיטואציות קשות.
וחוץ מזה, ככל שמתבגרים מגלים שלפעמים במציאות, צריך לוותר על כל מיני דברים שרוצים.
את צריכה לעשות חשבון מה חשוב לך יותר: היחסים עם החברה שלך, הרגשות של החבר שלך או מימוש הרגשות שנראה לך שיש לך כלפי החבר של החברה שלך. צריך לחשב את כל העלויות, כלומר, את כל החלק הרע של התרחיש: מה המחיר שתשלמי על כל צעד שתעשי.
מה את אומרת?
נשמח מאוד אם תמשיכי לשתף אותנו במחשבות שלך ובתהליך הקשה שאת עוברת, כחלק מההתבגרות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה לךך!!
No Name12/05/2007עזרת ליי הרבהה!
ואני אמשיך לעדכןן בקשר למה שאני מתכוונת לעשות וכל זה..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה!!!
הילה הראל14/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
No Name14/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)