מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עוד עלי לעשות?ביאליק25/01/2008
ערב טוב למי שהערב הוא טוב.... ....לי לא...לפחות לא כעת...כשאשן יהיה יותר טוב.לפחות,כשאני ישן ,אני לא מזיק או מקלקל שום דבר...רק נוחר.... וחולם על .....אישתי .....ניחשתם נכון....ממש גאוני הדור...
רגע,אני קצת ( לשון המעטה)מבולבל.
בעצם,כל מה שאני צריך לעשות זה לחשוב על איך בעתיד אני יושב לארוחת ערב עם
אישתי(נכון להיום גרושתי)והילדים? האם עצם המחשבה בלבד "תעצב" את עתידי?. ומה אם היא לא חושבת כך? חשבתם על זה?
אגב,במנטליות היא עדיין אישתי והיכן שהיא גרה שם "הבית" שלי....איתה ועם הילדים...
ובי נשבעתי,לא אשוב ליטול תרופות פסיכיאטריות וגם לא לבית חולים......
זו פשוט בריחה והסתתרות מהאמת.
ה"ניפילה הגדולה" ,כך אומרים לי המומחים....מקורה בצורך לניתוח הלבבי.....אולם,לא אסתיר שטרם גילוי צורך זה מחשבותי עסקו בחזרה אליה,אולם בד בבד עם המחשבות הללו עשיתי,עבדתי ולעיתים אפילו נהניתי..........
כן,"טיפונת" הגיון עוד יש בי ולי....
ואללה,ממש סרט (רב המשכים) אפשר לעשות עליי ועל תלאותיי.ממש טלנובלה
אם הכל (או כמעט) בכוח המחשבה....אז האם חליתי בסרטן (ואז היא הייתה איתי,כמעט "אושפזה "איתי) ורק אני "דפוק" שכמוני אחר כך "בעטתי" בה וב"כד החלב".....מטומטם אחד.
וכעת אני מועמד לניתוח לב(גם בשל החמרת מצב קיים מילדות ואולי כי לקחתי ללב??) .....
בקיצור,האם "הזמנתי" זאת?
ומה קורה אם היא(גרושתי) בכלל לא רוצה והיא בכלל לא בקטעים הרוחניים....כך
היא אמרה לי.מאיפה יש לה ובה את העוצמה הזו?
ואיך אני משתחרר בכלל מהכעסים ומהבושה על עצמי וממני ? בסך הכל,אני יודע כמה
ניסינו ,לרבות פרידות לתקופת קצרות יותר וארוכות יותר ובכל זאת לא הצלחנו להישאר ביחד.
תת מודע- אנא עארף?ייתכן שגם אני רציתי בזאת? אבל,רגע,הייתי אז בהשפעת תרופות פסיכיאטריות....ומה היה "חלקן" ?
.
ולמה אני כועס עליה ? מותר לי? ומקנא לה ובה? וחושב עם מי היא יוצאת ואולי היא שוכבת עם מישהו?
ואולי היא תתאהב ותחייה עם מישהו אחר? \ב כבר ממש יהיה "גדול" עליי? שמישהו וזה לא אני ששוכב איתה ומנשק אותה וכו' וכו'.... ואני ורק אני אשם שזה קרה והזהירו אותי ולא שמתי על אף אחד....
נכון,לכל פעולה בחיינו יש מחיר אבל למה "כזה" מחיר ? אי אפשר לקבל "הנחה"? קיזוז על התנהגות טובה?
וכן,כולם אמרו לי .....: אם תמשיך להתנהג כך,היא תעזוב אותך ....
ולא האמנתי שזה יקרה....
למה????
מה חטאתי?
למה לא הקשבתי?
וכן,גם היום אני לא מקשיב....חת'כת עקשן
ולמה היא לא יכולה להבין שלא הייתי לגמרי בצלילות מירבית כשעשיתי זאת....
אוי,כמה שאני מתבייש בעצמי וכועס על עצמי.....
נו,בטח קיבלתי כעת עונש.....מה,לא מספיק הסרטן והדיכאון? נוסיף לו גם קצת מחלות לב.....יהיה מעניין....חחחחח
למה אני מצפה ממנה שתראה שאם כעת אני בסדר,או אז הגיעה השעה לשוב לחיות יחד?
והאם בכלל יש טעם ליצירת קשרים עם נשים? כל מה שאני מחפש ,אם להיות כן ואמיתי זה פורקן רגעי ותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך הלאה
סיגל לוי25/01/2008שלום לך
נראה שהיו לך התמודדויות קשות
והעתיד גם הוא מורכב
אבל...
השיעור שעליך ללמוד
גם אם הוא כואב
זה שלכל דבר יש מחיר
גם אם איננו שמים לב אליו ברגע הקנייה...
נראה שאתה כן יודע "במה חטאת"
אולם
כדאי להמשיך קדימה
ולא להתקע בעבר שכבר לא קיים עבורך
להניח לקשר
להתחיל להתרגל לכך שהיא כבר לא אשתך
אלא גרושתך
להתחיל להניח לקשר הזה
(כמה שאפשר כי היא עדין אם ילדך)
וגם להתחיל לחפש את עתידך במקומות אחרים
אם אתה בכלל רוצה קשר עם אשה
דורש הרבה כוח
אך התחל להאמין בעצמך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)