באותו הסירה!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• באותו הסירה!
    טודו ביין
    25/10/2011

היי אני לא יודעת מה עושים פה אבל אני צריכה עצה , עזרה לא יודעת מה בדיוק אני נימצאת באותה הסירה כמו כל האנשים שכותבים פה ואני לא יודעת מה לעשות אם החיים שלי לא באה ליכלום אבל בא לי הכל אין לי חשק לעבודה ,למשפחה והכל בכללי זהלא שאני לא יכולה לעשות את זה מזמינים אותי להכל יוצאים ובאים אליי המון אני טובה בעבודה שלי אבל לא יודעת אין לי חשק כח או בכללי תשוקה מלאה לחיים ואני רוצה אותה אבל לא יודעת פעם שמעתי משפט " כשטוב לי רע לי כשרע לי טוב לי" אני מרגישה שהוא מיועד לי אני ההרוס חברות בגל החוסר חשק לחיים ולריב עם משפחה בגלל זה ומפטרים או אני מתפטרת מעבודה בגלל זה אני לא יודעת אני לא מבינה בזה ולא מצליחה להסביר את עצמי טוב יותר מקווה שתבינו ותעזרו כי אני מרגישה כמו הילדים שלא מוצאים את עצמם ופשוט שוקעים באפלה אני לא רוצה להגיע לשם..... תודה על ההקשבה מקווה לתשובה ,עצה או אפילו עזרה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באותו הסירה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באותו הסירה! - תגובה

דניאל זק
    25/10/2011

שלום לך.

כנראה שלא הכל טוב בעולם שלך, וממש חבל לשמוע.

מנקודת המבט שלך, העולם נראה כרגע מבולבל מאד, ללא כיוון וללא יכולת להבין למה כל זה קורה. את מתארת מצב מתסכל, שמעורר הרבה כעס אצלך, ואולי גם כעס עלייך במקומות שונים, כמו בעבודה, במשפחה ועם חברות. קשה להיות שם לבד ואת מפחדת שהאפלה תוביל אותך למקומות קשים יותר.

טוב שפנית לפורום הזה. זו נקודת התחלה. כתבת את הדברים ואת קוראת אותם לעצמך, וגם את התשובה שלי, והנה - כבר את מגדירה לעצמך מטרה יותר ברורה: הגיע הזמן לנסות להיחלץ ממעגלי-הקסמים של ההרס, לפני שיהיה מאוחר מדי. ממליץ מאד לפנות לייעוץ מקצועי, שניתן גם בחינם במסגרות ציבוריות, ולהמשיך לברר פנים מול פנים את מה שתיארת כאן רק על קצה המזלג.

אני מאמין שאי אפשר להשתנות לבד, ותמיד צריך אחרים שילוו אותך בדרך הזו. במקרים רבים האחרים האלה יכולים להיות מטפל או מטפלת קשובים, סובלניים, שהולכים איתך לאורך זמן. קחי בחשבון מראש, ששינוי אינו עניין של שבועיים שלושה, אבל שכדאי לצאת לדרך הזו, עם הרבה סבלנות, אם רוצים לחיות יותר טוב בטווח הארוך.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו