בעיות זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות זוגיות
    נאוה
    26/10/2011

אני בן 57 בת זוגי מזה כמעט שנתיים בת 55 - אני מרגיש שהזוגיות שלנו טובה ויש כימיה בינינו, מידי פעם קשה לה מאוד לעשות איתי סקס, היא טוענת שהיא לא אוהבת אותי. אני מתעקש להשאר איתה כי היא אישה טובה, נראית טוב., מאוד אינטלגנטית. מידי פעם היא שולחת לי מיילים ממש יפים - במיילים האלה אני מרגיש שהיא מביעה את אהבתה - אך שוב היא טוענת שהיא לא אוהבת אותי. מידי פעם כנראה אני פוגע בה בלי לשים לב - והיא נעלמת לי, לא עונה לטלפונים לסמס. וכשאני מגיע אליה הביתה היא אומרת לי מה אתה רוצה אנחנו ממש ממש לא מתאימים - תמצא לך בחורה אחרת בטוח שם יהיה לך יותר טוב.

היא טוענת שאני מאוד נקי - והיא לא יכולה לגור איתי
    היא מבקשת ממני לא להתערב לה בעניני הילדים שלה
    היא טוענת שמאז שהתפרקה לה המשפחה - אין לה יותר משפחתיות, היא שונאת חגים, ימי הולדת. מידי פעם אני שואל אותה איך חיים והיא אומרת פשוט כרה. ושהיא רוצה מאוד למות נמאס לה מהחיים.

אבקש עצה טובה כיצד להתנהג ומה לעשות במקרים כאלה.

הרבה הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זוגיות - תגובה

רוני פרישוף
    26/10/2011

הי רף,

נשמע שבת הזוג שלך נמצאת במצוקה קשה. היא מאד נפגעה מהתפרקות משפחתה, מתלבטת מאד אם היא מעוניינת בכלל בקשר ואינטימיות, ואף לפעמים מבקשת למות. נראה שהיא לא "לא אוהבת" רק אותך אלא גם את עצמה ואת החיים. כואב הלב לשמוע זאת, ומחמם את הלב לשמוע את נסיונותיך להתקרב ולתמוך בה.

נראה שאתה צריך להתנהל בזהירות, בלי לחץ והתערבות, בהרבה רגישות ובהבנה לכאב שלה, כדי לתת לה הרגשה של בטחון וקבלה. נראה לי שהאופן שבו אתה מתעניין ברגשות שלה, ומבקש ממנה להסביר לך איך להתנהג איתה, הם מאד יפים.

כמובן גם לך יש צרכים בתוך קשר, וחשוב שתרגיש שאתה מסופק ולא מקריב יותר מדי.
    אם אתה רוצה להשקיע עוד בכיוון רציני, אפשר להעזר בטיפול זוגי.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו