מדמיין שמשיהו עוקב אחריי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מדמיין שמשיהו עוקב אחריי
    בחור
    26/10/2011

שלום , אני בחור בן 27 , נשוי ויש לי ילדה , בתקופה האחרונה אני כל הזמן מדמיין שישנו מישהו עוקב אחריי ורוצה לפגוע בי בגלל ששיקרתי לו על משהו טיפשי ....
    אם אני נוסע ברכב ונוסע מאחורי רכב אחר אני כל הזמן עוקב אחריו במראה ומנסה למדוד כמה זמן נמשכה הנסיעה שלו אחריי , אני מנסה לשכנע את עצמי שמה שאני חש זה רק פרי דמיוני אבל אני לא מצליח , כך למשל אם ראיתי בחור לפני שבוע ואז אני נתקל בו שוב ברחוב והוא מסתכל עליי , אני מייד מתחיל לחשוב שבטח הוא עוקב אחריי , ונכנס למצב של פחד וכולי נהיה זיעה ורק בא לי לבכות ,,, מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדמיין שמשיהו עוקב אחריי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדמיין שמשיהו עוקב אחריי - תגובה

רוני פרישוף
    26/10/2011

שלום בחור,

בהנחה, שאתה שותף לה, שמחשבה זו אינה רציונלית, נראה כי פיתחת לאחרונה מחשבת שוא של רדיפה שהולכת ומתגברת, גורמת לך סבל רב וכנראה משבשת לך את התפקוד ואת איכות החיים. אם המחשבה תתעצם היא עלולה לגרום לך לתגובה לא רצוייה ואף מזיקה.
    מחשבת שוא היא תופעה מוכרת ושכיחה וניתנת לטיפול. היא יכולה לנבוע מגורמים פסיכולוגיים, פיזיולוגיים (שיבוש כימי במערכת העצבים) ומשילוב של שניהם. קשה מאד לטפל בה בכוחות עצמך, שכן כרגע היא חזקה מיכולתך לשלוט בה.
    אנא פנה בהקדם לאיבחון פסיכיאטרי כדי לאבחן ולטפל במצבך. ככל שתקדים לטפל, תמנע החמרה, ותשפר דרמטית את מצבך,

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו