מה הסכוי שברח?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה הסכוי שברח?
    שירה
    26/01/2008

היי
    נכנסתי פעם לפורום סקסולוגיה כלשהו וכתבתי את בעייתי וענה לי בחור אחד שגם את מספר הפלאפון שלו פרסם...שמתי לב שאותו בחור עונה בפורום הזה מידי פעם....התקשרתי אליו בשביל לברר מי הבנאדם והוא באמת נשמע לי אחלה בנאדם ואפילו נוצר ביננו כימיה והיה אומר לי שכיף לדבר איתי....הוא שלח לי תמונה שלו שנראית לי סבירה נראה בסדר ואני גם שלחתי לו אבל תמונה שהיתי מאוד מטופחת ומאופרת אך אני אמרתי לו איך אני נראית בדיוק שהשמנתי מאז ומה הפגמים בי לא שקרתי בכלום...בקיצור הבנאדם אמר שהוא רוצה לראות אותי וקצת היתי מהססת ואמרתי לו לא בטוח שאמצא חן בעיניך ואמר לי אני בטוח שאת מפחיתה מערכך את נשמעת לי חמודה העיקר זה הפנימיות וכו....בקיצר יום אחד קבעתי להפגש איתו בעיר שלו,זה לא היה בדיוק לקבוע הוא כבר היה בעבודה והתקשרתי אליו בבוקר בסביבות שעה 10 ואמרתי לו שאנינ רוצה להפגש אותי שאל מתי אגיע אמרתי עוד שעה וחצי בערך והגעתי..הוא אמר לי שינסה להשיג רכב ממישהו כי לא בא לעבודה עם רכב בקיצור חיכיתי לו איזה 3 שעות הוא גם אמר לי שחבל שלא אמרתי לו יום לפני...בקיצור הפלאפון שלו לא היה זמין גם התעצבנתי ונסעתי...אחרי כיומיים ששאלתי אותו באימייל שחיכיתי לו הרבה וזה היה מעצבן הוא אומר לי שהמעסיק שלו צעק עליו שמבזבז זמן ושעכשדיו יש לו המון עומס בעבודה ושבעזרת השם זה יסתדר...גם אמרתי לו שאנמי חושבת שאולי ראה אותי וברח אך כלל לא התייחס לזה אבל בהחלט התנצל מאוד...הוא גם אמר שהפלאפון שלו התקלקל ושולח אותה לתיקון מאז עברו כשבועיים שלחתי לו מייל הוא אומר שעכשיו הוא בשליחות בחו"ל ושאתאזר קצת בסבלנות....הוא בדרגה די בכירה בעבודה אומנם והכרתי אותו לפני כ3 חודשים בלבד אך אני די חושדת שאולי בא למקום זיהה אותי וברח.
    מצד שני שנינו נשואים ממש לא התכוונו שתהיה ביננו סוג כלשהו של יחסים אסורים לא רומן לא יחסי מין כלום כול מטרת הפגישה לראות את הבנאדם באמת לדבר קצת וזהו חוצמזה שגם כבר ראה אותי .....וגם לפגישה באתי מאופרת ולבושה יפה...לא יודעת מה לחשוב מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסכוי שברח?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקת באש

סיגל לוי
    26/01/2008

הי שירה
    נראה שאת משחקת באש אם שניכם נשואים
    ולדבריך אין לך כל כוונות...

בכל מקרה, בלי קשר אליו
    תפרגני לעצמך
    ותאהבי את מי שאת
    ואל תרגישי אף לרגע שיש למישהו סיבה לברוח ממך כי ראה אותך...

שלך
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכרויות באינטרנט...

רונן דוד
    26/01/2008

ממליץ לך בחום לוותר על הנושא,
    הכרויות באינטרנט הן 90% אחיזת עיניים,
    אנשים משועממים שמחפשים סטוצים ותו לא, חבל על הזמן שלך ושל משפחתך...

כמובן שזה לא כולל את אתרי ההכרויות ההגונים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו