מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התחלה חדשה !אני02/11/2011
אחרי חודש וחצי שאני לא עבדתי!
והייתי כל כך נואשת למצוא כי אני לא אוהבת להיות בבית!!!!!
אחרי שחיפשתי ים והתחלתי מעט להתייאש!
מצאתייי
את מה שרציתי בדיוק...למרות שכמעט נשברתי והתפשרתי כבר....
אני מתחילה מחר...ופתאום אין לי כל כך הקלה
אני לחוצה,כי אהיה חדשה,אני לא מכירה את העבודה,את השגרה החדשה...
אני מתרגשת וקצת חוששת...
למישהו יש איזושהי עיצה?
האם זה לגיטימי?או שהבעיה אצליי..?!?!ואני זו שלוקחת את זה ככה רק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה חדשה ! - תגובה
דניאל זק03/11/2011שלום אני.
אז לפני הכל - כל הכבוד לך! היום התחלת עבודה חדשה, לאחר מאבק שבו לא התפשרת עד שמצאת את מה שרצית.
התחושות שאת מתארת נשמעות לגמרי הגיוניות - לחץ, חשש מהבלתי מוכר, קשיי הסתגלות שכבר מראש את מכינה את עצמך לקראתם. קשה לי להאמין שאפשר לעקוף את התחושות האלו. מהבחינה הזו, כדאי לתת לזמן לעשות את שלו.
מציע לך תרגיל קטן. נסי להסתכל עוד שבועיים על ההודעה שלך מאתמול, ולחשוב: האם גם כשתקראי את הדברים תרגישי אותו הדבר? מתאר לעצמי מראש מה תהיה התשובה שלך. אם באמת הדברים ייכנסו למסלול, אפשר יהיה ללמוד מזה לפעמים הבאות - גם כשנדמה שהכל מתפרק, הזמן מוכיח שלא.
ואיך שלא יהיה, שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)