מעבר למה שכתבתי למטה יש דברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • מעבר למה שכתבתי למטה יש דברים
    טורינה
    04/11/2011

    נוספים שמדאיגים אותי. בעלי הוא נפגע טראומה שהצבא טרם הכיר בו. אני סובלת מפיסרומיאלגיה ודיכאון ושנים של חיים לצד פראומטיסט לא הוסיפו לשלוות נפשי. המתחים שנוצרים כתוצאה מתפקוד בתנאים כאלה הם בלתי אפשריים. אני מרגישה כאילו קלפו את עורי ואני חשובה לכל דבר ברמות על. אני מרגישה שהמשפחה מתפרקת. למרות אין סוף מאמים, טיפוליים פסיכולוגיים אבחונים ועוד לא עוזר לי כלום.

    בוודאי שזה משפיע בצורה כזאת או אחרת על הילדים. אני כ"כ משתדלת אבל נורא-נורא קשה לי. אני אחרי 11 שנה של טיפול. נו אז (מטפלים שונים, ובהתמדה) כך שאי אפשר לומר שלא התמדתי או שהמטפלים כולם לא היו טובים. אני במבוי סתום עם הוצאות כספיות לא מבוטלות (יש עוד על מה להוציא חוץ מפסיכולוגים). לפעמים אני פשוט רוצה לא להיות. פוף....להעלם לחלוטין.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מעבר למה שכתבתי למטה יש דברים - תגובה

    דניאל זק
    04/11/2011

    שלום טורינה, שוב.

    באמת נשמע שהמצב קשה מאד. חבל שכך הם הדברים. מתאר לעצמי שהיית רוצה להיות במצב אחר, וחבל שאי אפשר פשוט להיעלם, פוף, ולעבור לשם.

    דווקא בגלל הקשיים, טוב שלא ויתרת על מסגרות טיפוליות. יכול להיות שבלעדיהן המצב היה גרוע יותר. מחזק את ידייך, ומקווה שהחיים ייטיבו איתך. אם לא מיד עכשיו, אז בתקופה מאוחרת יותר.

    בהצלחה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו