מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני שבורשרון28/01/2008
הלב שלי שבור לרסיסים, אחרי 3 שנים של אהבה שהייתה קיימת רק בסרטים אני מנסה כבר חודש שלם שאנחנו בנתק לצאת מזה אך ללא הצלחה,הכאב הנפשי גדול עליי,אני על כדורי סרוקסאט וזה גם לא עוזר,אני רוצה להפסיק לנשום לתמיד,הכאב הזה גדול עליי,יותר מידי גדול עליי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה ותמיכה
סיגל לוי28/01/2008שרון שלום
כאב של פרידה, געגוע לאהבה משמעותית הם אכן קשים מאד
ודורשים זמן התאוששות לחלק מאיתנו
אבל זה כאב של החיים
כמו שהייתה האהבה הזו, זה מעיד על כך שיש ערך עבורך לאהבה
שאתה מסוגל לאהוב
ושיתאהבו בך
אם זה נגמר עכשיו, סביר שלא היה טעם להמשיך כי זה רק היה מכאיב יותר אם היה נמשך משהו שאינו הדדי
אתה עכשיו פגיע
השתמש בכל התמיכה שעומדת לרשותך
משפחה, חברים, ידידים, תחביבים
ותראה שממרחק של זמן תתחזק ותוכל להתבונן על הקשר ממרחק
אולי יש מה ללמוד ממנו לגבי העתיד
הרבה כוח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים יפים...
רונן דוד30/01/2008שרון יקר,
ממליץ לך גם אם קשה, ליזום - לצאת לבליינד דייטים, להיות במחיצת חברים, צא לבלות, תעשה חיים,
אני בטוח שעם הזמן וההתנסויות תמצא את אותה אחת - חדשה שיהיה לך כיף במחיצתה.
תן גם לנשמה את פרק הזמן לעכל את הכאב והעזיבה,
הזמן יעשה את שלו, החיים יפים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
דניאל30/01/2008שם אני אלך לטיפול...ירצו שאני יעלה במשקל....כי זה מה שכולם אומרים לי... אבל ניא כבר לא מאמין לאף אחד... אם אני אגיע למשקל שאני רוצה אז נראה לי שהכל יהיה בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)