לימודים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לימודים
    אלונה
    16/11/2011

אני מרגישה שיש פער גדול בין הידע שיש לי כשאני גומרת ללמוד למבחן, למה שאני מצליחה בפועל להוציא בשעת מבחן, לאיזה איש מקצוע עלי לפנות?
    כרגע אני בלימודים לתואר ראשון והבעיה מלווה אותי כבר מהתיכון. אשמח אם תוכלו לעזור לי.
    תודה.
    אלונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים - תגובה

רוני פרישוף
    17/11/2011

שלום אלונה,

לתופעה שאת מתארת יכולות להיות סיבות שונות ומגוונות.

נסי לזהות מה מקשה עלייך.

האם זו חרדת מבחן, שיוצרת מעין בלק אאוט, האטה, היסוס וכיוב'? במקרה זה כדאי לפנות לפסיכולוג או לסדנא המתמחים בתופעת חרדת מבחן.

האם מדובר בקושי רגשי רחב יותר, כמו (ואני זורקת רעיונות, יש עוד הרבה אפשרויות) פחד מהצלחה, פחד מכשלון, דפוס של הכשלה עצמית, קונפליקט בנושא הישגים ותחרות וכיוב'? במקרה זה יועיל טיפול נפשי מעמיק יותר.

האם מדובר בקשיי ריכוז, קשיי התנסחות, קושי להתארגן עם הזמן וכיוב'? אם זה הכיוון רצוי לפנות לאיבחון פסיכודידקטי ואיבחון של בעיות קשב וריכוז, ובהתאם לרכוש אסטרטגיות ומיומנויות בעזרת הוראה מתקנת, וכן לקבל הקלות במבחנים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו