מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעזרהשרון24/11/2011
שלום, אני נשואה מזה 7 שנים ויש לנו 3 בנות לפני כשנה בעלי עבר התקף פסיכוטי שטופל ע"י כדורים. לפני שלושה שבועות חשתי שוב שינוי בהתנהגות שלו נגשנו לפסיכיאטרית והוא אובחן כסובל ממניה/דפרסיה קיבל כדורים וכנראה לאורך זמן.
המצב לא פשוט אני מתמודדת עם ילדות קטנות ובעל לא מתפקד וכרגע גם לא עובד בשל בעיה בגב.
אין לי מושג למה לצפות אני מרגישה שהחיים שלי לא יציבים ולא ניתן לתכנן כלום.הייתי מאוד שמחה לקבל יעוץ פסיכולגי כיצד אני אמורה להתמודד עם המצב החדש. האם יש מישהי/מישהו מאזור מבשרת/ירושלים שאתם יכולים להמליץ? האם יש פורום לנשים/גברים שחווים ומתמודדים עם בן זוג שסובל בעיה נפשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה - תגובה
רוני פרישוף25/11/2011הי שרון,
ראשית, אני מחזקת את ידייך במצב הלא-פשוט שנקלעת אליו. החוויה היא שתפקודה הפיזי והרגשי של המשפחה מוטל כעת על כתפייך, וזו אחריות קשה.
חשוב שבעלך יקבל טיפול פסיכולוגי ולא רק תרופתי. יתכן כי הוא סובל ממחלה, וטוב שהוא מטופל תרופתית, אך לצד זה חשוב שיקבל באמצעות שיחות תמיכה נפשית, הבנה של שורשי מצוקתו, הכוונה לתיפקוד תקין וכו'. טיפול חינם יוכל הוא, וגם את, לקבל במרפאה לבריאות הנפש.
אם הוא מוכר כנכה ע"י הביטוח הלאומי, מגיע לו ולכם לקבל חבילת שיקום ושירותים. התייעצו בביטוח הלאומי וברשות המקומית לגבי מסגרות תמיכה וזכויות.
גם בעמותת "אנוש" יוכלו לכוון אותך, ולהציע קבוצת תמיכה.
לצערי איננו מספקים המלצות דרך הפורום. תוכלי לאתר בגוגל מטפלים פרטניים ומשפחתיים באיזור מגורייך, וכם פורומים בנושא (אני משערת שיש מספר כאלו).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)