מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכאונותג'ניה27/11/2011
בתקופה האחרונה אני חווה התקפי דכאונות,חוסר שינה,ובכי ללא סיבה ידועה...בהתחלה חשבתי שזה היה בגלל גלולות שלקחתי אז החלפתי..כעבור כמה שבועות אתמול שוב חוויתי התקף דיכאון...הרגשתי ריקנות...לא הייתי מסוגלת לחשוב על לחזור לעבודה,לחזור ללימודים ואפילו הרגשתי דחייה כלפי בן זוגי...שהלכתי לישון ניסיתי לחשוב על דברים חיוביים וכל דבר שחשבתי הרגשתי סלידה.אבל שקמתי בבוקר כאילו כלום לא קרה.אני באמת שלא מבינה ממה זה נובע ואני שוקלת לפנות לטיפול אצל פסיכולוג.האם זה בעיה שמצריכה טיפול?כי אתמול הרגשתי כבר שאני לא יכולה יותר להתמודד עם הדיכאונות הרגשתי שאני נחנקת אני חייבת להבין מה קורה איתי וממה זה נובע...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאונות - תגובה
דניאל זק29/11/2011שלום ג'ניה.
שאלות על סיבות לדכאון זוכות לתשובות רבות ומגוונות, על ידי אנשים שונים שמחזיקים כל אחד בדעה או מקצוע שונים. למשל: חוסר איזון כימי בגוף, בעיות בילדות מוקדמת עם הורים, רכישה התנהגותית של דפוסי-דכאוניות מהסביבה, הערכה עצמית ירודה, קשיים ביחסים בין-אישיים, ריקנות קיומית וחוסר יכולת למצוא משמעות לחיים. כל תשובה מלווה בהסברים תיאורטיים שונים, שאינם חייבים להיות סותרים זה לזה, אגב.
אינני משוכנע שתשובה תיאורטית לסיבה תוכל לספק אותך, כי את מרגישה כרגע לא טוב, נחנקת, כאילו רוצה להיעלם מהעולם, ושיעזבו אותך בשקט, בתוך הבועה הדכאונית שנוצרה.
טוב שפנית לכאן, וטוב שאת חושבת ללכת לטיפול כדי לצאת מתוך הבועה הזאת, מפני שעדיף לטפל בדברים כעת, במקום לחכות לזמן אחר, שאז יהיה לך קשה יותר להיחלץ משם.
באופן כללי, הייתי ממליץ לנסות ולברר באופן מעמיק יותר את התחושות שעוברות עלייך במסגרת טיפולית. בלי קשר לזה, כדאי לברר עם רופא האם באמת השינוי התרופתי שעשית השפיע על מצב הרוח שלך.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)