דייי כבר.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דייי כבר.
    בן 19
    02/12/2011

נמאס לי כבר אני לא מצליח לעזור לעצמי עם הבעיות שלי נמאססססססס ליייי
    כבר אני מעוצבן ואני מרגיש כאוב מבפנים.
    כבר חצי שנה שאני כנוס בתוך עצמי ואני לא רואה שיפור משמעותי .

אני מרגיש שאני לא יודע ,פשוט לא יודע זה מי שאני.

ומה?? אני לא יכול לעזור לעצמי ??אני צריך פסיכולוג שיעזור לי? כי זה לא עזרה זה כבר תרופה.
    אני רוצה להיות חזק וחסון באמצעותי ולא בעזרת אנשים אחרים.
    אני רוצה לעזור לעצמי אבל אני לא מצליח או לא יכול.

מה אני חייב להיות תלותי??? ככה אני לא מוכן לחיות ,אני רוצה לפתור לעצמי את הבעיות ולהמשיך לחיות ,

יש לי הרבה קשיים אבל למה אני פשוט לא יכול לפתור אותם לבד.

אני רוצה בבאקשה לדעת האם זה כן טבעי שבן אדם לא יוכל לעזור לעצמו וצריך שמישהו יבוא מהצד ויוציא אותו מהבלגן או שבן אדם כן יכול לבנות את עצמו בעזרתו בלבד ואיך אני יכול להתחזק נפשית יותר מהר כי נמאס לי כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייי כבר.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייי כבר. - תגובה

דניאל זק
    04/12/2011

שלום בן 19.

אתה מתאר סבל גדול, שנמשך הרבה זמן. מצטער שנקלעת למקום כזה קשה, ומקווה בשבילך שתוכל לצאת משם מהר.

כפי שזה נראה לי, אחת הבעיות שמשאירות אותך בתוך הייאוש קשורה לכל מיני החלטות שקיבלת, שאותן אתה מתאר כאילו הן אקסיומות מוחלטות שקובעות את האמת הבסיסית: שאסור להיעזר באחרים, שלא צריך לקחת תרופות, שצריך הכל לעשות לבד.

אני, למשל, חושב ההיפך ממך: שאי אפשר בלי להיעזר באחרים; שבמקרים מסוימים תרופות יכולות להועיל ולהתניע תהליכים של שינוי; ששינוי אמיתי אינו רק כזה שעושים אותו לבד.

גם ביחס לטיפול, ייתכן שיש לך דעות קדומות בלתי מוצדקות. ממליץ לך מאד להתנסות בכך. ייתכן שתראה שטיפול אינו מקום שבו מישהו "בא מהצד" ומתקן אותך כמו שמתקנים מכונה. ייתכן שתפתיע את עצמך דווקא שם.

בכל מקרה, ניסית לבד כבר הרבה זמן, אז למה לא לנסות ביחד? מתאר לעצמי שתוכל למצוא את המסגרת המתאימה לך - פרטית, דרך קופת חולים במחיר מסובסד, או ללא תשלום במסגרת השירות הציבורי בתחנות של משרד הבריאות.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו