מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשבות רעות תעזרו לייייימילי05/12/2011
איך להיפתר ממחשבות רעות. יש לי מחשבות שאדם מאוד קרוב אליי יחלה במחלה מאוד קשה ואינני מצליחה לשלוט בזה.
זה אדם מאוד חשוב לי שאני רואה הרבה וכל פעם שאני רואה אותו או שומעת אפילו את שם המחלה יש לי רצון עז לבכות וכואב לי בבטן ובחזה... איך לשלוט בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות רעות תעזרו לייייי - תגובה
רוני פרישוף07/12/2011שלום מילי,
אהבה עמוקה והתקשרות נפשית גדולה הן מנפלאות החיים, הן נותנות את המשמעות, הטעם והסיפוק. אנשים רבים שמים סביבם חומות ולא מעזים לאהוב, להיקשר או לחוש תלות, מתוך פחד לאבד את האחר אשר לו הם זקוקים. וכמה שהם מפסידים!
נפלה בחלקך הזכות לחוות אהבה וצורך רגשי כלפי האחר, וכעת את צריכה להתמודד עם המחיר והסיכון שאהבה כזו מביאה עימה.
הרגשות שלך הם טבעיים, ואופייניים ביחסי אהבה רומנטית, ביחסי הורים וילדים (לשני הכיוונים) וביחסי חברות קרובה. עם זאת, אני לא מספיק מכירה אותך בכדי לדעת מה השורשים העמוקים שלהם, ואך יתאים לך לעבוד עליהם ולהתגבר על העוצמות הגדולות. אולי בעבר איבדת מישהו יקר ממחלה, או שהתמודדת עם סכנת חיים. אולי יש לך תחושות של חוסר ביטחון, רגשי אשמה, תלות מופרזת או רגשות אחרים שמחוללים את סערת הנפש הזו. יתכן כי יש לך נטייה לחרדה, שמתעצמת סביב הנושא הזה.
את כל השאלות האלו, ועוד, כדאי לברר ולחזק באמצעות עזרה מקצועית. הסבל נשמע גדול מן הרצוי, על כן תוכלי מאד להרוויח מטיפול. זכרי שיש לך זכות לקבל כזה בחינם או מסובסד דרך מוסדות הבריאות.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)