מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה תמיד מחפש בחורותאנונימי05/12/2011
אני בחור צעיר בן 23 מאז גיל 15 אני מחליף חברות בתקופה הזו אין לי חברה אני תמיד מחפש חברה בלי הפסקה מתחיל עם המון בנות יוצא להמון דייטים כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם ואני לא יכול להפסיק עם מתחיל לי משו עם מישהי אני מתחיל להיות אובססיבי ליכנס ללחץ מכול דבר בלי ולא יכול להירגע לשניה כול הזמן אני חושב שהן בוגדות בי ושאני ניפרד מהן אני ניכנס לדכאון ומעבד הכול כסף עבודה וחברים או שהן ניפרדות ממני אני לא יודע למה אני מרגיש ככה עם מישהו יכול לעזור לי ? איך אני מפסיק עם זה ? אני לא מצליח ליבנות מערכת יחסים תקינה אין לי בעייה ליכנס למערכת יחסים אבל יש לי בעייה לצאת ממנה... אני כמו רודף סמלות ואין לי סבלנות שזה מגיע לנשים אני מרגיש כמו משו בראש שמציק לי ואני לא יכול להפסיק לחשוב על זה ולהפסיק עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה תמיד מחפש בחורות - תגובה
דניאל זק07/12/2011שלום אנונימי.
אתה מתאר מצב מסובך מאד, וכמו כל אדם שהתמכר לעניין מסוים, גם כאן נשמע שיהיה לך קשה מאד לוותר על הדפוסים שנוצרו - להשיג מישהי ואז להיפטר ממנה כאילו היתה חפץ משומש ומעורר רתיעה, או לפחד שהיא זו שתרצה להיפטר ממך.
קשה לוותר על הרגלים כאלה, במיוחד כאשר נוספת לכיבושים שלך הילה של הצלחה גברית מאצ'ואיסטית שרק מטפחת את האגו - בעיניך ובעיני החברה שמסביב. עצם הכיבוש הופך לעניין הבלבדי שבשבילו תצא למאבק, אבל אחרי זה - יעלו חרדה שיבגדו בך או תחושות של שיממון גדול ומחנק.
באמת קשה לשנות הרגל כזה, ובוודאי לא ניתן לצפות שהמסגרת הנוכחית תוכל להתאים לכך. כמובן שאני ממליץ לפנות לייעוץ מקצועי, וההרגשה שלי שייעוץ זה יוכל לעזור רק כעבור זמן ממושך.
דבר אחד אוכל לשאול אותך, ביחס לתפקיד שאתה נותן לנשים שאותן אתה רודף, ואחר כך מפחד שיבגדו בך. מה הקשר איתן מסמל, מבחינתך? - את הגברים שנלחמים ביניהם כדי להשיג אותן? את הקושי להאמין שניתן יהיה למצוא מקום של מנוחה בעולם? את החשש שאתה עצמך אינך מסוגל להאמין לעצמך?
שאלות מסוג זה בוודאי יצופו ויעלו, אם תחליט להתחיל בטיפול, ושם יהיה המקום המתאים לברר אותן.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)