בעיה שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה שלי
    נטלי
    23/12/2011

שלום אני בת 19 משרתת בצה"ל לאחרונה התחלתי להרגיש שאני מעיקה על אנשים כיאלו הרגשה תמידית שאני פוגעת במשהוא..

זה בלט לי בעיקר בקשר שלי אם החבר שלי בעצם בגלל זה נפרדנו כי אני פשוט לא מסוגלת מחשבתית להיות איתו כי זה לא מגיע לו..

רציתי לשאול אולי למחלה הזאת יש שם או משהוא איך ניתן לטפל בזה כי כמו שאני מכירה את עצמי זמן לא יפתור את זה.

תודה רבה לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שלי - תגובה

רוני פרישוף
    24/12/2011

שלום נטלי,

לצערי על סמך המעט שכתבת לא אוכל להעריך, ובודאי לא לאבחן, את מצבך הנפשי.

יחד עם זאת, השורות הקצרות מצליחות להעביר סבל עצום, מחשבות שלא מרפות על היותך מסוכנת ופוגענית, ושיבושים גדולים שנגרמים בעקבות כך למערכות יחסים חברתיות וזוגיות שלך.

אלו מחשבות ותחושות ששולטות בך, ולא את בהן, ונראה שאת מתקשה להחלץ מהן בכוחות עצמך. אני מאמינה שאת אדם טוב וראוי, שסובל מאשמה מופרזת ומחשבות רעות מיותרות לגבי עצמו.

אנא אל תישארי עם מצוקתך לבד. את זקוקה לעזרה מקצועית בהקדם. כחיילת, מגיע לך ייעוץ אצל קב"נ/ית, וכן אפשר לקבל אישור לטיפול בקהילה (בריאות הנפש, קופ"ח) או לטיפול פרטי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו