מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשות..נטשה :)24/12/2011
אני בת 17 וחצי, ולפני שנתיים קרה לי משהו שאני לא יודעת לפרש אותו הכרתי מישהו שגדול ממני באיזה 6,7 שנים שעשה לנו סוג של הדרכה למשהו בבית ספר ובקיצור אחרי כמה ימים הוא הוסיף אותי בפייסבוק ודיברנו וזה והוא אמר לי כל הכבוד כאילו על הידע ומהמוטיבציה ואמרתי לו שכן וזה ושאני הולכת להתנדב במקום הזה שהוא עובד בו אני מצטערת שאני לא ממש מפרטת אני פשוט לא רוצה להסגיר פרטים מזהים וזה, והוא אמר לי שהוא יעזור לי כאילו להתקבל לשם ובלעדיו אין מצב שיקבלו אותי אבל שאני צריכה לעשות משו בתמורה שאלתי אותו כאילו אוקיי מה והוא אמר לי כאילו שאני ישכב איתו ואני כבר יתקבל לשם. ואני לא מתגאה או משהו כזה אבל אני מודה שהסכמתי. בקיצור נפגשנו וזה הלכנו אליו ופשוט לא יכולתי לעשות את זה הייתי קפואה בקושי יכולתי לדבר רק אמרתי לו שאין מצב שאני לא מסוגלת והוא רק חייך ונגע בי ואמר לי אל תעשי את זה קשה אני אומר לך שיהיה לך כייף אמרתי לו שזה לא אכפת לי ואני לא רוצה והוא תפס אותי חזק אז התחלתי להיכנס ללחץ וניסיתי ללכת משם והוא לא נתן לי ואז הוא איים עלי עם האקדח שלו (זה חוקי האקדח שיש לו מהעבודה) והוא ליטף לי תפרצוף עם האקדח ואמר שיגיד לכולם שאני מזדיינת וזה והתחלתי לבכות והוא רק חייך לי והוריד ממני וממנו את הבגדים השכיב אותי במיטה שלו עלה עליי ועשה את מה שרצה לא עניין אותו בכלל שכואב לי ככה בערך איזה 20 דקות עד שהוא ירד ממני ושכב על המיטה ואני התלבשתי והלכתי הביתה הייתי במצב נוראי אני פשוט נזכרת והייתי מעדיפה למות ולא לעבור את זה עוד הפעם לא הלכתי חודש ומשהו לבית ספר אחרי איזה תקופה שהייה שקט ולא שמעתי ממנו הוא הטריד אותי בפייסבוק ובאסאמסים והגשתי תלונה על זה במשטרה אבל הם לא עשו עם זה כלום וברור שלא ציינתי את מה שקרה כי אני בכלל לא בטוחה אם זה אונס כי אני הסכמתי ובאתי לבית שלו ידעתי מה הולך לקרות. גם ניסיתי להתקבל ל'ארגון' ההוא שעבד בו ולא קיבלו אותי כמה פעמים ומישהו שמתנדב שם הודה שזה בגללו. הוא כבר התפטר משם והיום הוא ניהיה שוטר.. אני יודעת שזה לא אשמתו ואני כבר גרמתי לו להבין שאני מסכימה ובגלל זה לא התלוננתי עליו במשטרה אני לא יודעת מה לעשות זה מאוד מפריע לי להמשיך הלאה ואני מאוד מאוד מפחדת מגברים בגללו סליחה על כל האורך זה שתבינו כמה שיותר ואולי תצליחו לעזור לי איך שהוא.. תודה מראש,
נטשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיפור נשמע לי מוזר - תגידי ,
אלעד24/12/2011את אמרת למשטרה שהוא אנס אותך באיומי אקדח והם לא עשו כלום ?
בכל מקרה ,
מאד כדאי שתלכי שוב למשטרה ותתלונני עם כל הפרטים שסיפרת פה...
או שתתקשרי קודם לקו של נפגעות תקיפה מינית והם ילוו אותך .נדמה לי שהטלפון הוא 1201* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לעשות.. - תגובה
רוני פרישוף24/12/2011שלום נטשה,
הסיפור שלך מזעזע. את עברת אונס, על פי כל הגדרה נפשית ומשפטית. בטח שזה באשמתו ובאחריותו מאלף ועד תו, אל תקחי שום אשמה על עצמך. אסור היה לו לפתות קטינה בת 15, אסור היה לו לדרוש יחסי מין כדי להעניק לה טובה כביכול, אסור בשום בפנים ואופן היה לו להמשיך באקט המיני כאשר את מבקשת שיעצור, ובודאי לא בכוח ובאיומי אקדח.
את מתמודדת עם התוצאות של טראומה מינית, שמשפיעה על הזהות שלך, על הביטחון העצמי שלך, ועל יחסייך כלפי גברים ומיניות. זה מאד מאד קשה, אבל בהחלט ניתן לטיפול ולשיקום.
אני ממליצה לך מאד לפנות למרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית, שם הן ינחו אותך לגבי הטיפול בטראומה הנפשית שלך, ולגבי הגשת תלונה במשטרה. אם יש לך מישהי קרובה שאפשר לשתף, מה טוב (רצוי את אמא, או חברה טובה אם קשה לספר לאמא). חשוב לעצור את הבנאדם הזה, שממש פיתח שיטה מסודרת ואכזרית לתקיפה מינית.
בהצלחה ורק טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)