מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשה לירוסה25/12/2011
שלום ד"ר אני בת 25 נשואה +2 ילדים קטני בן 4 ובת 1 וחצי .. אני כבר כחודשיים סובלת ממצב רוח אין כח לעשות כלום בבית אין כוח לילדים שלי לבעל אני מרגישדה לפעמים ממש על הפנים יש לי מין פרפרים בבטן כל מני דברים לא טובים בראש שיקרה משהו אותי או עם הילדים לפמים אני חושבת שאני משתגעת כשטוב לי אני כל הזמן חושבת על זה שהיה לי לא טוב זה כל הזמן אצלי בראש אני אשמח לקבל עזרה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי - תגובה
שחף ביתן25/12/2011שלום רוסה,
את כותבת בקצרה וקצת קשה לקבל מושג על עולמך הנפשי, או להבין את הדינמיקה, ואת הקשיים שבהם את מצויה. אך נראה כי את מתארת מצב רוח דכאוני, שמתבטא בדלדול של אנרגיות, בחשיבה שלילית, פסימיות ומחשבות טורדניות.
קשה להבין מה עומד מאחורי התחושת הללו שלך, ומה מטריד אותך. נדמה לי כי את מתמודדת עם הרבה, בהיותך אמא צעירה מאוד לשניים, ולא ברור עד כמה נשאר לך פנאי עבור עצמך, ואפשרות לעשות מה שאת רוצה ולהיות מי שאת רוצה.
חשוב לנסות לברר את התכנים של המחשבות שלך, ולהבין מה בדיוק מטריד אותך, מה חסר לך? במילים ארחות למה קשורות הפסימיות והמחשבות השליליות שלך? את יכולה לנסות לפתוח את הנושאים האלו עם בעלך, או עם אדם קרוב אחר שיכול להיות קשוב אלייך, למצוקות שלך ולרגשות שלך.
את מתארת את מצבך בחומרה, וכותבת שאת מרגישה שאת משתגעת. לכן, אם אין לך אפשרות לדבר על הרגשתך ולראות האם יש דרך להקל עלייך, או אם את מרגישה כי שום דבר לא עוזר ומצבך רק מחמיר, אז רצוי לפנות לטיפול מקצועי. את יכולה לפנות דרך קופת חולים לפסיכיאטר ולבקש עזרה תרופתית למצבי דיכאון, ובנוסף לטיפול נפשי בשיחות, אם דרך הקופה (טיפול מסובסד באופן חלקי), אם דרך מרפאה ציבורית לבריאות הנפש (מטעם המדינה) ואם באופן פרטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובה מהירה
רוסה25/12/2011אני גם לומדת מכשור רפואי למשעל עכשיו אני מרגישה בסדר יש שעות שלא טוב לי אין לי כוח ללמוד לילדים קשה לי מבפנים בא לי לבכות אני לא יודעת איך אפשר להסביר את המצב הזה לא טוב לי אני הייתי אצל רופא הוא נתן לי תרופה אני לא לקחתי אותם לא זוכרת איזה תרופה מתחיל באות f מחר אני הולת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)