מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תשישותאני30/12/2011
החיים שלי מאוד קדחתניים ,אני אוהבת את החיים שלי
אבל מרגיש לי שאני בלחץ תמידי
אני לומדת עובדת מחוייבויות משפחתיות
אני גם בהרגשת לחץ של לראות חברים או מאוכזבת מזה שאני לא עושה דברים שאני רוצה בשביל עצמי ,הראש שלי עסוק גם ברצון כולשהו לזוגיות כשאני לא עד בסוף יודעת מה אני רוצה בה...
וכל אלה מביאים אותי למצב כמו עכשיו שלצערי יש לי מחויבות עוד כמה שעות
אבל דברים אחרים שאני צריכה לעשות פשוט זונחת ומעבירה את הזמן ,ולא על משהו יעיל או נחמד אפילו...
איך לסדר את הדברים אני מגיעה למצבי חנק ...ושכל מה שאני רוצה זה לישון
ואז ישנה יותר מדי וחוזר חלילה ..והרגשה שאין לי זמן לעצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשישות - תגובה
דניאל זק30/12/2011שלום אני.
את מתארת מצב שבו אמנם את פעילה, אבל מתעייפת מהר, כאילו כבויה מבפנים - לא ממש מסורה ומשוקעת בדברים שאת עושה, אלא בעיקר מסמנת אותם, מרפרפת על פניהם בחוסר עניין. כשקשה לך להרגיש שאת מסורה לדברים שבעולם, כשאין תחושה פנימית של מעורבות ושל משמעות, החיים באמת הופכים לעניין טכני, עקר, ריק במידה רבה.
הנושאים הללו - שקשורים כולם במה שנקרא "משמעות החיים" - עולים על פני השטח לפעמים דווקא בצמתים מרכזיות של החיים, בתקופות מעבר: אחרי שירות צבאי, נניח, או לקראת החלטה על סוג מקצוע שיוכל להתאים. יש גם אנשים שנוטים לחוש כך באופן כללי, כסוג של עמדה בסיסית ביחס לעולם.
בכל מקרה, למרות שהעצה הזו יכולה להישמע לך נדושה, נראה לי שדווקא תהליך טיפולי יכול להועיל, כמסגרת שבה ניתן לברר את מה שכרגע נראה כמו אי נוחות כללית וחוסר יכולת למצוא את הכיוון המתאים. הייתי ממליץ לך לחשוב על מסגרת כזו, ציבורית, באמצעות קופות החולים, או באופן פרטי.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)