תשישות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תשישות
    אני
    30/12/2011

החיים שלי מאוד קדחתניים ,אני אוהבת את החיים שלי
    אבל מרגיש לי שאני בלחץ תמידי
    אני לומדת עובדת מחוייבויות משפחתיות
    אני גם בהרגשת לחץ של לראות חברים או מאוכזבת מזה שאני לא עושה דברים שאני רוצה בשביל עצמי ,הראש שלי עסוק גם ברצון כולשהו לזוגיות כשאני לא עד בסוף יודעת מה אני רוצה בה...
    וכל אלה מביאים אותי למצב כמו עכשיו שלצערי יש לי מחויבות עוד כמה שעות
    אבל דברים אחרים שאני צריכה לעשות פשוט זונחת ומעבירה את הזמן ,ולא על משהו יעיל או נחמד אפילו...
    איך לסדר את הדברים אני מגיעה למצבי חנק ...ושכל מה שאני רוצה זה לישון
    ואז ישנה יותר מדי וחוזר חלילה ..והרגשה שאין לי זמן לעצמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשישות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשישות - תגובה

דניאל זק
    30/12/2011

שלום אני.

את מתארת מצב שבו אמנם את פעילה, אבל מתעייפת מהר, כאילו כבויה מבפנים - לא ממש מסורה ומשוקעת בדברים שאת עושה, אלא בעיקר מסמנת אותם, מרפרפת על פניהם בחוסר עניין. כשקשה לך להרגיש שאת מסורה לדברים שבעולם, כשאין תחושה פנימית של מעורבות ושל משמעות, החיים באמת הופכים לעניין טכני, עקר, ריק במידה רבה.

הנושאים הללו - שקשורים כולם במה שנקרא "משמעות החיים" - עולים על פני השטח לפעמים דווקא בצמתים מרכזיות של החיים, בתקופות מעבר: אחרי שירות צבאי, נניח, או לקראת החלטה על סוג מקצוע שיוכל להתאים. יש גם אנשים שנוטים לחוש כך באופן כללי, כסוג של עמדה בסיסית ביחס לעולם.

בכל מקרה, למרות שהעצה הזו יכולה להישמע לך נדושה, נראה לי שדווקא תהליך טיפולי יכול להועיל, כמסגרת שבה ניתן לברר את מה שכרגע נראה כמו אי נוחות כללית וחוסר יכולת למצוא את הכיוון המתאים. הייתי ממליץ לך לחשוב על מסגרת כזו, ציבורית, באמצעות קופות החולים, או באופן פרטי.

שיהיה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו