טראומהאו לא?!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טראומהאו לא?!
    שיר
    04/01/2012

היי.. אני בת 19...
    לפני כשנה עברתי שרשרת אירועים לא
    הכי נעמים.. בגידה של אחד ההורים שהובילה לתקופה לא. קלה בבית
    בנוסף, קרה לי מקרה נוסף שאין לי מושג איך לתרגם את זה; אדם נשוי התאהב בי ,בהתחלה הוא סיפר לי שהוא מרגיש המון כלפי, ושאני ממש יפה, וחכמה ןכו'...אמרתי לו מיד שלא מתאים לי ושאני לא רוצה לעשות עוול לאישתו אבל הוא לא.היה מוותר ומנסה תמיד לומר לי כמה הוא אוהב אותי ורוצה שנהיה כמו חברים...פעם קודמת שראיתי אותו.. הוא התחיל לנשק אותי וללטף... לא התנגדתי... לא יודעת למה....נבהלתי מעצמי... אני לא רוצה להגיע למצב כזה...ואז ניתקתי קשר לגמרי...והוא שלח לי הודעה.. שאל אם באלי להיפגש איתו...כתבתי לו שחבל, הוא נאמן מטבעו ואני לא מעוניינת שיבגוד בגללי...
    וגם אין לי מושג אם זה נקרא ניצול סמכות- הוא מורה שלי לנהיגה
    עברתי תקופה לא קלה... הייתי בוכה הרבה בלילה ולמרות שאף פעם לא הסכמתי שיהיה ביננו משהו...התגעגעתי... לא יודעת למה....
    עכשיו אני פוחדת להיכנס לקשר עם בן זוג, ראיתי כבר בגידות/רצון לבגוד מהו.. וזה מפחיד אותי להיות אי פעם נבגדת....
    מה לעשות??? אני מסננת המון בחורים כי אני פשוט פוחדת מחוסר נאמנות... האם אי פעפ אשתחרר מהתחושות הללו או שאני צריכה טיפול????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומהאו לא?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומהאו לא?! - תגובה

שחף ביתן
    04/01/2012

שלום שיר,

את ומשפחתך עברתם אירוע מטלטל מאוד, שמכניס חוסר וודאות לחיים ברמות שונות, שומט את הקרקע היציבה של התא המשפחתי ומעורר חוסר אמון וחוסר בטחון באופן כללי. תחושתייך טבעיות, ונראה כי את עדיין בתוך תקופת ההתאוששות וההסתגלות.
    חשוב מאוד שיהיה לך מקום שבו תוכלי לעבד את התחושות והרגשות הקשים בעקבות הטלטלה בבית. סביר להניח שההורים שקועים במה שעובר עליהם, אך חשו לזכור כי גם עלייך עובר משהו, ואת זקוקה למקום מכיל וקשוב לך. שבו תוכלי להבין מה קורה לך.
    נראה שהאירועים שאת מתארת מחוץ לבית משקפים ומבטאים את הסערה שמתחוללת בתוכך, את חוסר האמון, את הלבטים ואת הקשיים הרגשיים שהתעוררו בך. ברור כי במצב הנוכחי קשה לך לעשות החלטות, ולהרגיש אמון באחר.

בנוגע לשאלה שאת מעלה בסוף, אינני חושב שמדובר כאן במצב של 'או או'. אלא, מהי הדרך הטובה ביותר עבורך לעבור את הקתקופה המשברית שאת נמצאת בה? נשמע שאת מבולבלת, סוערת, ושאת מוצפת ברגשות שלא מקבלים מקום והקשבה במקום הנכון. נשמע שאת מרגישה שכרגע את מבולבלת מדי מלהיכנס למערכת יחסים עמוקה ואינטימית. טיפול שיכול לתת לך תמיכה והכלה, שיהיה מקום לבטא את מה שקורה לך, ואת הרגשות של כאב ובלבול שלך, יוכל לעזור לך לעבור את התקופה הזו ולצאת ממנה מחוזקת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו