בחור שהפך לילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחור שהפך לילד
    עזרא
    09/01/2012

שלום,

אני בן 26 אבל מרגיש כמו בן 20, תמיד אני אומר לעצמי שיש לי עוד זמן להתחיל לבנות את החיים שלי ואני נמצא היום בידיים ריקות, לא חברה, לא אוטו, לא לימודים שום דבר...את הכסף שחסכתי בזבזתי בטיול בחו"ל. 2 מחבריי כבר התחתנו. מה עליי לעשות???? תעזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחור שהפך לילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור שהפך לילד - תגובה

דניאל זק
    09/01/2012

שלום דביר.

לצערי הרב, תשובתי העיקרית היא שתוכל להיעזר רק אם תחליט לעזור לעצמך - אם תחליט שזה אמנם הכיוון שלך.

אני כותב כך, מפני שבסופו של דבר, אנשים יכולים לעזור לזולתם באופן מוגבל, אם בכלל, רק כאשר הזולת המסויים רוצה בכך ומוכן להשקיע את המאמץ הנדרש כדי להשתנות. גם אנשים שהולכים לטיפול לא יוכלו להתקדם בו אם לא ייקחו אחריות על עצמם ועל גורלם.

ממה שכתבת, נראה שבינתיים בחרת קצת לקלקל לעצמך. אבל, עושה רושם שאתה בהחלט מבין שהכיוון הנוכחי שבו צעדת עד כה אינו נושא פירות. וטוב שכך. אתה הרי רואה את חבריך שהתחתנו, וייתכן שאם תבדוק את ההתנהלות שלהם ברמה המיקרוסקופית, של היומיום, תמצא דוגמאות טובות יותר של התנהלות.

נדמה לי שהחוכמה היא לדעת איך לרתום את הבחירות הקטנות שנעשות ברגעים הקטנים של היומיום אל המטרות הגדולות שנמצאות באופק העתידי הרחוק יותר. אם מצליחים בכך, אפשר למצוא כיוון.

בוא נסתכל גם על הפן החיובי: גיל 26 זה לא גיל מופלג, ועדיין תוכל לעשות הרבה. מאחל לך שכך אמנם יהיה.

שיהיה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו