אני פשוט לא יכולה יותר .

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני פשוט לא יכולה יותר .
    ליאן
    09/01/2012

יש לי הפרעת אישיות גבולית עם בעיה דו קוטבית ביחד ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה אני משתגעת הייתי בטיפולים אצל פסיכולוגים ופסיכאטרים אבל לא עזרו לי פשוט זרקו אותי מרופא לרופא כי לא ידעו איך להתמודד איתי אני גם מופנמת וקשה לי לספר מה עובר עלי בוא נגיד שיותר קל לי לכתוב אבל גם אז אני לא מספרת את הכל
    "לחיות עם הפרעת אישיות גבולית זה לא פחות מאשר כמו להיות בגהינום נצחי כאב, כעס, בלבול, עצב, בכי, תסכול אני לעולם לא יודעת כיצד ארגיש בעוד דקה או עוד שעה זה יכול להשתנות מרגע לרגע כואב לי כל כך כי לפעמיים מרוב שאני עצבנית ואני לא יודעת איך להתמודד עם העצבים האלה אני פולטת מילים שבכלל אני לא רוצה לומר אותם ואני עושה מעשים שבכלל לא רציתי לעשות כמו למשל לשבור דברים או לריב עם מישהו או לפגוע בבן אדם שאני הכי אוהבת וכל זה לא באשמתי באותו הרגע פשוט אני בלי שליטה ואני גם מרגישה שלא מבינים אותייייי ובאמת לא מבינים אותי אף אחד לא יכול להבין מה זה להתמודד עם הדבר הזה עם המחשבות האלה שלא נותנות לי מנוח שום דבר לא גורם לי אושר הכל שחור אצלי בחיים פעם בהרבה זמן אני מנסה להרגיש להיות "מאושרת " מנסה לצאת מהדיכאון הזה אבל זה לא מצליח ואז המצב נהיה יותר גרוע בגלל זה ושוב אני נופלת לעצב כזה שאין לי מושג איך לצאת ממנו ואז אני לוקחת תרופות על דעת עצמי ואז אני מרגישה רע בגלל זה כן אני רוצה למות אבל אני לא מסוגלת להרוג את עצמי כי אני יפגע באדם מסוים שאני כל כך אוהבת , אז אני מחזיקה את עצמי או מנסה לסלק את כל הרגשות הללו שלא עוברים ומעיקים עלי כל כך אבל איפשר לצאת מזה כי זה לא תלוי בי זה פשוט בא ותוקף אותי כל פעםםםםםםםםםםם וזה פשוט סיוט לחיות במצב הזה . בבקשההההה תעזרו לי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני פשוט לא יכולה יותר .

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פשוט לא יכולה יותר . - תגובה

דניאל זק
    10/01/2012

שלום ליאן.

את מתארת מצב מסובך, שנמשך כנראה הרבה זמן. אין לי אלא לפתוח בהבעת משאלה שלמרות שכבר חווית הרבה אכזבות וייתכן שאחרים חוו אכזבות ממך, יימצא הזמן ותימצא הדרך לשנות דיסקט, לעבור לעמדה אחרת בחיים, שיהפכו להיות פחות מאיימים מבחינתך.

לכאורה, אין טעם להמליץ לך על פנייה לטיפול, מפני שהיית בכאלה, ובהרבה. אבל בכל זאת, גם כאן אין טעם לאבד תקווה. האם ביררת אם יש מסגרת של טיפול שנקרא DBT בארץ? חוש הניחוש שלי אומר שאולי סוג כזה של טיפול יתאים, מפני שמתוך דברייך, נשמע שאת זקוקה למסגרת כוללת - אולי יומית - שבה ידגישו מאד גבולות, מתוך ההגיון שככל שלומדים להתיישר על פי כללים של התנהלות, כך הופכים כללים אלו לחלק מחזק ומייצב באישיות.

מלבד זאת, מסגרות נוספות שאולי יתאימו קשורות לכתיבה. בהמשך לדברייך, ייתכן שאכן זו צורת קיום שכדאי לפתח, ושתוכלי כך לקיים את נטיותייך ההרסניות, ואולי למצוא להן יותר מובן או צורה. זאת, מתוך ההגיון שכל ביטוי דחפי, אם הוא עובר התמרה לשפה מילולית, נעשה ממותן יותר, ועל כן יותר נסבל.

מאחל לך שתמצאי יותר שקט נפשי ושמכאובייך יפחתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו