מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריך עזרה דחוף דחוף דחוףמישהי12/01/2012
יש לי חברה 7 חודשים ואנחנו עומדים ככל הנראה להתחתן אני נורא אוהב אותה ,היא תמיד סיפרה לי כל מני דברים על העבר שלה ותמיד הדברים שהיא סיפרה לי נשמעו דרמטיים ומוגזמים ותמיד בחרתי להדחיק הכל ..אבל בשבוע האחרון נפל לי האסימון ואני חושש שהיא שקרנית פתולוגית סביב נושא מסויים ,זה ממש מפחיד אותי פעם היה לי חבר כזה וזה ממש נורא להיות בחברת אדם כזה ,אני לא יודע מה לעשות אין לי מושג איך לפתור את זה הפתרון היחיד זה להיפרד ממנה ...אוףףףףף..שמישהו יעזור לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה דחוף דחוף דחוף - תגובה
רוני פרישוף13/01/2012שלום משה,
אתה מתלונן שחברתך נוטה להיות דרמטית ומוגזמת, אבל אולי גם לך יש נטייה לקחת דברים למקומות קיצוניים? על סמך חשש שיש דמיון לחבר מן העבר אתה מרגיש שאין פתרון אלא להיפרד מבחורה שחשבת להתחתן איתה? ואולי מחשבה על נישואין אחרי חצי שנה של קשר, עוד לפני שהכרתם לעומק, היא גם קצת מרחיקת לכת?
קודם כל, קח נשימה עמוקה ותלמד להרגע. קח לך זמן למחשבה ושיקול דעת. להדחיק דברים זה לא רעיון טוב, וגם לא להיבהל ולהיתפס לפניקה.
אם זוג חושב להינשא, אחד הדברים החשובים ביותר הוא שתהייה ביניהם תקשורת טובה ופתוחה. על כל דבר שמפריע, חסר, קשה או מעורר אי-אמון, אפשר לדבר. תחשוב איך תוכל לפתוח איתה את הנושא ברגישות ומבלי לפגוע, כדי לקבל את התשובות שאתה צריך. אתה יכול לאמר למשל "זה כל כך מדהים, שזה לפעמים נשמע לי קצת מוגזם.. אולי את מרגישה לפעמים שאת צריכה להרשים אותי?". מותר גם לעמת אותה עם התחושה שלא תמיד אתה מצליח להאמין לכל מה שהיא אומרת. עדיף שיחה קשה שתביא ליישור הדורים, מאשר להיפרד על סמך חשדות, או להתחתן כשאין אמון.
אולי תוכל להתייעץ עם חברים ובני משפחה, מה הרושם שיש להם ממנה ומהזוגיות שלכם, ולהתייעץ איתם בנושא.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

