מה לעשות????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות????
    ???????
    27/01/2012

כל בחור שאני פוגשת מתגלה או שתפוס או שהוא נשוי או שפשוט אם כבר הוא פנוי לא יוצא לי לראות אותו עוד פעם איך לשפר את המזל הנאחס שלי עם בחורים כמו שזה נראה אני תמיד מפספסת את הבחור המתאים למשל פגשתי 3 בחורים שונים בזמן האחרון ה1. זה שהכי מצא חן בעיני נראה לי שהיה פנוי אבל לא יוצא לי לראות אותו יותר 2. זה שיש לו חברה בחו"ל כנראה לא יתנתק ממנה אז חבל להתאמץ ולבזבז עליו זמן 3.אני רואה אותו הרבה אבל הוא לא הציע לי כלום .......מה אני צריכה לעשות כדי לשנות את גורלי ???? נראה לי שאו שאני נתקלת בבחורים לא מתאימים או שאני פשוט כל כך "מוכשרת" שאת המתאימים והפנויים אני מפספסת ......או אולי לא נועדתי לזוגיות אני כבר לא יודעת די התיאשתי למצוא בכלל מישהו מתאים........אולי יש אנשים שנועדו להיות לבד ואני אחת מהם.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות???? - תגובה

שחף ביתן
    27/01/2012

שלום לך,

מצער לשמוע את חוויית הפספוס וההחמצה שלך, שאינה ברורה לך וגורמת לך לפגיעה בערך העצמי ולתחושות שליליות כלפי עצמך והעולם. קשה מאוד לשער מתיאורך הקצר מה משתחזר ואיזה פספוס או החמצה קדומים חוזרים שוב ושוב בחייך. לא ברור למה את מתכוונת כשאת כותבת שלא יוצא לך לראות שוב בחורים פנויים, ובאיזה אופן את מחפשת להכיר ולמצוא זוגיות.

לצד זאת, ברור כי את חשה בדידות ולבד ואינך מרגישה שאת מצליחה לשבור את המעגל השלילי שבו את נמצאת. אינני מאמין שיש אנשים שנועדו להיות לבד, אך אני בהחלט מאמין שיחסים הם דבר מורכב ביותר מהרגע הראשון. נשמע כי איזשהו פער בין הציפיות שלך מהמפגשים עם אנשים ובין ההתרחשויות בפועל. אולי כדאי לברר יותר לעומק פער זה ולהבין היכן הדברים מסתבכים ולא מתפתחים כפי שהיית רוצה.

נראה לי שכדאי לך להתחיל בלשתף אדם קרוב, חברה, אמא, אחות, או דמות אחרת שאת מרגישה איתה בנוח ומכירה אותך, ושאיתה תוכלי לחשוב על מה שקורה לך לצד זה שתשתפי אותה בכאב ובתחושות שלך. חשוב שתוכלי לשתף ברגשות שלך ולא תשארי איתם לבד לגמרי.
    יחד תוכלו אולי גם לחשוב מה נכון לעשות? האם יש להתאזר בסבלנות? לחכות שיגיע האדם המתאים עבורך? או אולי לפתח קשרים ומעגלים חברתיים באופן כללי? שמתוכם יצמחו קשרים קרובים ואולי גם קשר רומנטי? תוכלי גם לחשוב האם את זקוקה לעזרה נוספת כדי להבין את המעגלים השליליים שבהם את מוצאת את עצמך, ולעזור לך להתמודד עם הקשיים והפחדים הכרוכים ביצירת יחסים אינטימיים וקרובים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא שלילית זאת המציאות לצערי....

תודה מראש....
    28/01/2012

זהו שאני בכלל לא מחפשת כי אין לי ראיונות איך לחפש ואין לי מעגל חברתי שמתוכו אפשר למצוא מישהו מתאים, באינטרנט כבר מזמן ויתרתי על הרעיון למצוא מישהו מתאים ורק כשבמקרה יוצא לי להיתקל במישהו אני מנסה ליראות אם יכול לצאת מזה משהו ......איך אפשר למצוא מישהו אם באמת אין לך מעגל חברתי ? ואיך לפתח מעגל חברתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא שלילית זאת המציאות לצערי.... - תגובה

שחף ביתן
    29/01/2012

שלום לך,

אני מצטער אם קיבלת את הרושם שאני אומר שאת שלילית. התייחסתי למעגלים השליליים שבהם את מתארת שאת מוצאת את עצמך, וחשה כלואה בהם.

מדברייך הנוגעים ללב עולה מצוקה ובדידות, ונראה כי את לבד עם הקושי שלך. אין באמתחתי פתרונות קסם לבדידות ולמציאת קשרים חברתיים או זוגיים. אך אני יכול קודם כל לומר כי מכתיבתך, ומהשיתוף שלך, עולה תמונה של אדם אכפתי, רגיש וכנה. בנוסף, חשוב להבין את הקושי שאת חשה ליצור קשרים, שככל הנראה שורשיו הולכים אחורה. מה המשמעות של קושי זה? איך הוא השתרש? ומה ניתן לעשות כדי לאפשר לך לפרוח? לצמוח מבחינה רגשית וחברתית ולמצוא את המקום המתאים עבורך, ליצירת קשרים שתוכלי להנות מהם.

חשוב קודם כל שלא תהיי לבד עם הקושי שלך, ושתמצאי אוזן קשבת, אדם קרוב לשתף אותו בקשיים שלך. זו גם הזדמנות להיות במערכת יחסים קרובה, ולבחון איך את חשה במקום הזה. בנוסף לכך, ואם את רוצה להעמיק לתוך השאלות שלעיל, את יכולה לפנות לטיפול. מסגרת טיפולית תוכל לעזור לך להבין את המשמעות של הקשיים הבינאישיים שאת מתארת, ולפתח אפשרויות חדשות עבור עצמך

הרבה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו