מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשים נשים...ע.30/01/2012
אני בן 34.
אני לומד במסגרת עם רוב מובהק של נשים.
ורובן יפות ורגישות וחכמות.
אני מוצא את עצמי מעט מסוחרר מול שפע הנשים.
אני בקלות יכול להתאהב ברובן.
שלא לדבר על משיכה מינית.
אני יודע שזה "צרות טובות", וזה חלומו של כל גבר, אבל זה לא פשוט לי.
חשוב לי להתרכז בחומר ולהפנים אותו.
אז אני משתדל להסיח את הדעת מהן, מלבד בהפסקות כמובן.
האפקט הזה, של להיות מוקף כל היום בנשים משגעות, לא פשוט לי.
אני אוהב מאוד את הלימודים, ואין לי כוונה לעזוב אותם.
מה לעשות?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים נשים... - תגובה
דניאל זק31/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקש שגם רוני תענה על השאלה שלי
ע.02/02/2012חשוב לי לשמוע גם את חוות דעתה כאישה.
האם זה אפשרי?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקש שגם רוני תענה על השאלה שלי - תגובה
רוני פרישוף02/02/2012שלום לך,
בחודש האחרון פנית אלינו חמש פעמים. שלוש כבחורה צעירה במצוקה, פעם כגבר בן ארבעים וכעת כגבר סטודנט.
מכיון שכל רצוננו הוא לעזור לאנשים במצוקה הגבנו לך בהשקעה מרובה ובשיא הרצינות.
עלייך להבין שזמננו מוקדש כאן בהתנדבות והוא מוגבל.
ההצפה של הפורום בפניות סרק גוזלת מאיתנו את האפשרות להגיב לאנשים שנמצאים במצוקה נפשית אמיתית, ולהושיט להם יד.
אנא חדלי מפניות לפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)