מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חברליאור05/02/2008
יש לי חבר חצי שנה ואני מאוד אוהבת אותו,אנחנו דתיים ולכן לא יכולים לממש כרגע את הקשר עד סופו. הוא רוצה להתחתן ואני גם מרגישה כבר בשלה אך לא מצליחה להחליט.כבר נפרדנו לשבועיים וראיתי כמה הוא חסר לי!!!אני לא יודעת מה לעשות,הוא מסכים לחכות אבל זה אולי סתם למרוח את הזמן שלו וחבל...זה שאני לא מליחה להחליט אומר שזה לא זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קול הלב
סיגל לוי06/02/2008הי ליאור
אף אחד לא יכול לענות לך על השאלה הזו...
תצטרכי להקשיב לליבך
נסי לראות אם משהו בו גורם לך להסס
או האם זה משהו בך
ואם את מבינה מה מפריע לך, תבדקי אם אפשר לשפר זאת ולעבוד על כך או ש"זה מה יש"
אם משהו מפריע, האם זה דבר מהותי או לא?
בסופו של דבר, הקשיבי לליבך, כי אם הלב בוחר, אפשר להתמודד עם כל מיני מכשלות בדרך
שלך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת את הזמן...
רונן דוד08/02/2008
תשמעי, אין בזה כללים, את יכולה להכיר בחור ולהתחתן איתו לאחר חודש והבחור יהיה מקסים ותחיי איתו כל החיים, לעומת זאת את יכולה להיות עם בחור עשר שנים ולהתחתן איתו וחודש לאחר מכן לא מסתדרים ומתגרשים.
תעשי מה שהכי נכון לעצמך ולא לאחרים או לחברך, תחליטי אם את רוצה לחיות עם הבחור בשנים הבאות ואם טוב לך איתו, זה טבעי להתמהמה, קחי את הזמן ורק כשתהיי מוכנה תעשי את הצעד הגורלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)