חבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר
    ליאור
    05/02/2008

יש לי חבר חצי שנה ואני מאוד אוהבת אותו,אנחנו דתיים ולכן לא יכולים לממש כרגע את הקשר עד סופו. הוא רוצה להתחתן ואני גם מרגישה כבר בשלה אך לא מצליחה להחליט.כבר נפרדנו לשבועיים וראיתי כמה הוא חסר לי!!!אני לא יודעת מה לעשות,הוא מסכים לחכות אבל זה אולי סתם למרוח את הזמן שלו וחבל...זה שאני לא מליחה להחליט אומר שזה לא זה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קול הלב

סיגל לוי
    06/02/2008

הי ליאור
    אף אחד לא יכול לענות לך על השאלה הזו...
    תצטרכי להקשיב לליבך
    נסי לראות אם משהו בו גורם לך להסס
    או האם זה משהו בך
    ואם את מבינה מה מפריע לך, תבדקי אם אפשר לשפר זאת ולעבוד על כך או ש"זה מה יש"
    אם משהו מפריע, האם זה דבר מהותי או לא?

בסופו של דבר, הקשיבי לליבך, כי אם הלב בוחר, אפשר להתמודד עם כל מיני מכשלות בדרך

שלך

סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחת את הזמן...

רונן דוד
    08/02/2008

תשמעי, אין בזה כללים, את יכולה להכיר בחור ולהתחתן איתו לאחר חודש והבחור יהיה מקסים ותחיי איתו כל החיים, לעומת זאת את יכולה להיות עם בחור עשר שנים ולהתחתן איתו וחודש לאחר מכן לא מסתדרים ומתגרשים.

תעשי מה שהכי נכון לעצמך ולא לאחרים או לחברך, תחליטי אם את רוצה לחיות עם הבחור בשנים הבאות ואם טוב לך איתו, זה טבעי להתמהמה, קחי את הזמן ורק כשתהיי מוכנה תעשי את הצעד הגורלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו