מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהמאיר07/02/2012
שלום קוראים לי ליאור אני בת ;16 ויש לי בעיה שאני כל הזמן משקרת אני ממציאה לחברות שלי שמאיימים עלי ושיש לי מחלה וכל זה כדי שיתייחסו אלי אני מנסה להפסיק את זה כי זה גורם לי ליסורי מצפון אבל אני לא מצליחה בבקשה תעזרו לי אני לא מסוגלת לספר את זה לאף אחד תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי מהר..
מאיר07/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתחננת תעזרו לי ...
מאיר07/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - תגובה
רוני פרישוף07/02/2012שלום לך,
ראשית, כפי שרשמנו במכתב הפתיחה, הפורום לא ערוך לתת מענה מיידי. במקרה דחוף רצוי לפנות למוקדי החירום הקיימים בקהילה.
ראיתי שהפנית את שאלתך בתור "מאיר" האבא של ליאור גם בפורום פסיכולוגיית ילדים.
אני מצטרפת למה שכתבה לך שם הפסיכולוגית. לבעייה המתוארת מומלץ טיפול נפשי לבת ו/או הדרכה להורים. אפשר לקבל כאלו בחינם או באופן מסובסד בקהילה.
אפשר להתייעץ באופן דיסקרטי עם יועצת ביה"ס או עם עמותת "על"ם ולקבל סיוע לפנייה לטיפול.
אבקש לא להמשיך לפנות לפורומים במספר זהויות.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני.
מאיר08/02/2012אני מצטערת פשוט התשובה שענו לי לא כל כך עזרה לי אמרו לי ללכת לטיפול או לספר ליועצת ואני לא מסוגלת לדבר עם אף אחד קשה לי וחשבתי שיש לך אולי תשובה שיותר תעזור לי תודה בכל אופן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני. - תגובה
רוני פרישוף08/02/2012הי ליאור/מאיר,
ברור לי שהשימוש בזהות של אבא, כמו שאר השקרים שאת משתמשת בהם, נועדו לאותת על מצוקה, על צורך בעזרה ועל חוסר האמונה שאם תציגי את עצמך בפשטות ובאמיתיות תקבלי את המענה שאת זקוקה לו.
אבל השקר סופו שיתגלה, ובסופו של דבר, במקום לקבל את העזרה ותשומת הלב המיטיבות, את יוצרת ריחוק וכעס, ומרגישה אשמה.
טיפול הוא מקום בו תוכלי להביא את עצמך בצורה אמיתית, ולקבל הכלה, תמיכה והכוונה, כדי שלא תצטרכי להמשיך לשקר ולהרגיש ככ רע עם עצמך.
כצעד ראשון, את יכולה לפנות באופן אנונימי לייעוץ באינטרנט לבני נוער דרך אתר yelem.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל
מאיר08/02/2012אני מצטערת לא התכוונתי לשקר נמאס לי כבר מעצמי אני מודה לך על העזרה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)