מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריקנותשרון10/05/2007
שלום,
כלפי חוץ נראה שהכל בסדר איתי, אני נראית בחורה שמחה וחברותית, אבל מבפנים אני מרגישה אחרת, כאילו אני לא שווה כלום, כל מה שאני עושה מזויף. אני מרגישה הרבה פעמים כאילו הכל משחק ומבועתת שיגלו את זה. נראה לי כאילו כולם נורמלים ורק אני באיזה עולם מעוות משלי שאף אחד לא יכול להכנס אליו. נאי מרגישה שאף אחד לא מכיר אותי באמת ולא יכול לעזור לי. עד עכשיו התמודתתי אבל נהיה לי יותר ויורת קשה והחלטתי שאני רוצה טיפול. אתם יכולים להציע לי לאיזה טיפול כדאי לי ללכת, אני לא יודעת מה כדאי, פסיכולוג, פסיכיאטר, טיפול באומנות, אימון אישי... בעיה נוספת היא שאין לי יותר מדי כסף אז אני לא יודעת איך אוכל לעמוד בהוצאות גדולות לטיפול. האם יש מקום שאפשר לקבל בו טיפול במחיר מסובסד?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה
נילי10/05/2007נעמה היקרה,
אני מכירה מישהי באופן אישי שעברה טיפול אצל פסיכולוגית מדהימה שעזרה לה לצאת ממשבר קשה ועמוק,כיום היא נשואה באושר ובהריון.
וכל הגישה שלה לחיים חיובית .
באיזה איזור את מחפשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נעמה
הילה הראל11/05/2007באמת כדאי שתפני לטיפול.
ניתן לקבל טיפול מסובסד ואפילו טיפול חינם:
בחלק ממקומות העבודה מקבלים העובדים ביטוח רפואי הכולל גם סבסוד מסויים של טיפול נפשי. בדרך כלל מדובר בסבסוד חלקי של 10 פגישות לשנה קלנדרית. זה אמנם לא הרבה, אבל גם משהו.
אם את סטודנטית באחת מהאוניברסיטאות בארץ, תוכלי לקבל טיפול פסיכותרפוייטי במחיר מוזל (לכל מדור יעוץ תעריף משלו) למשך תקופת הלימודים.
קופות החולים השונות מציעות טיפול במחיר מוזל. מדובר ב- 30 פגישות לשנה, למשך שנתיים. כלומר סה"כ 60 פגישות במחיר מוזל (ככל הזכור לי מדובר ב- 180 ש"ח לפגישה). למשל: שירותי בריאות כללית (קופ" ח כללית) פועלת באמצעות חברת "רותם מדיקל". כל מי שמחזיק בביטוח משלים יכול לפנות, לקבל את רשימת המטפלים המועסקים במסגרת ההסדר ולפנות למטפל.
קופ"ח מכבי מעסיקה מטפלים. ניתן לקבל את רשימת המטפלים באמצעות הקופה.
אפשרות נוספת היא לפנות למרפאה לבריאות הנפש באזור המגורים שלך, למלא טופס בקשה להתקבל לטיפול ולחכות להזמנה. תור ההמתנה ממושך בדרך כלל ואת לא יכולה לבחור את המטפל/ת.
בנוגע לסוג ההכשרה: פסיכולוג/ת קליני/ת, פסיכיאטר/ית, עובד/ת סוציאלי/ת ומטפל/ת באמנויות שעברו הכשרה בפסיכותרפיה באחד מהמסודות המוכרים אמורים כולם להיות אנשי מקצוע טובים היכולים לסייע לכל הפונה אליהם בצורה הטובה ביותר.
אם את רוצה המלצות ספציפיות יותר, צייני מה אזור המגורים שלך, מה יכולת הניידות שלך, מה היכולת הכלכלית שלך, באיזו קופ"ח את מבוטחת והאם את סטודנטית באחת האוניברסיטאות בארץ, או האם יש לך ביטוח רפואי במסגרת מקום העבודה שלך.
צייני את הפרטים ואז אוכל לייעץ לך באופן ממוקד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקנות...
רונן דוד13/05/2007את יכולה ליזום פגישת היכרות עם פסיכולוג,
ובו תבהירי לו/ה שאת מעוניינת להגיע איתו לפתרון מה הכי מתאים לך,
מבחינת כל מה שהצגת כאן.
אני ממליץ לך בחום לפנות לקבוצת תמיכה כזו או אחרת,
ואם אין אחת, ללכת ולהקים אחת, זה לא בשמיים מנסיון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור לך, אבל צייני כמה פרטים
הילה הראל23/05/2007בת כמה את, באיזה אזור בארץ את גרה, מה יכולת הניידות שלך (רכב, תחבורה ציבורית), באיזו קופ"ח את מבוטחת, האם את יכולה לממן טיפול פרטי (250-350 ש"ח לפגישה בערך) או טיפול מסובסד (כ- 180 ש"ח), האם את לומדת באוניברסיטה (האוניברסיטאות מציעות שירותי יעוץ לסטודנטים ואנשי סגל) וכל פרט נוסף שיעזור לכוון אותך לטיפול המתאים עבורך.
מחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לידאוג.
סיון30/05/2007שרון!
לא ציינת באיזה גיל את, אך בהחלט הבעיה ניראת כמו בעית גיל היתבגרות או משהו בקרבה.
צייני נא בבקשה!
למרות זאת, אם זה כן קשור אז-
הרבה מאוד ילדים/נערים ונערות מרגישים כך, אני חייבת לציין. המון ילדים אינם מספיק שלמים עם עצמם בנוגע לנושאים רבים. כך, שזו לא רק את השונה פה. בנוגע לזה אין לך מה לידאוג. אל תריגישי שונה, או שמשהו לא בסדר אצלך דווקא.
אני מציעה לך לדבר קודם כל עם מישהו מבוגר יותר מימך עם יותר ניסיון. כמוון מישהו שאת סומכת עליו.לפי דעתי, לחלוק דברים עם אנשים שעליהם את סומכת זה בהחלט חשוב מאוד. עליך לספר את שעובר עליך ולבקש מיקרובים (מישפחה, אבא, אמא,חברים טובים) עצות. תדברי איתם, ותיראי אולי וכן תקבלי תשובה או יעוץ גם בלי לשלם כסף.
יש לי אחות קטנה שהולכת לפרוייקט מסוים שבו הם מקיימים שיחות אישיות עם המדריכה שלהם. שיחות בהם הם מספרים לה על דברים שקראו, קוראים וכל מיני דברים שונים שעוברים עליהם.
תחשבי אולי יש לך מישהו כזה. מישהו כזה שאולי חברה או אחות הולכות עליו.
אם לא אני מציעה לך לנסות שוב לשפר זאת בעצמך. אל תפחדי להארות לחברות שלך מי את באמת. תיהיה את עצמך. נכון שזה קשה. ומסובך וליפעמים יש לך בהחלט רגעים שעליך להיות מישהי אחרת על מנת להשיג משהו. פשוט תחלקי את מה שעובר עליך עם עוד אנשים, ואל תיתביישי או משהו כי בהחלט אין לך במה. זה דבר לגמרי טיבעי. לכולם זה קורה ליפעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
ניסים31/05/2007אני נימצא בידיוק במצב שאתה מגדיר וגם מחפש תשובה לסבל שאנו חשים אים מצאתה פיתרון דבר איתי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)