המון בעיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המון בעיות
    דוד
    14/02/2012

שלום,אני בן 19 יש לי המון בעיות אני בנאדם סגור בלי בטחון לא יודע לדבר לא יודע להסביר את עצמי אני כל היום בבית בלי צבא בלי עבודה חולה בסכיזופרניה אבל לוקח כדורים אני רוצה להיות עצמאי אני לא יכול לעשות דברים לבד אני תלוי בהורים ואני בן 19 אני יודע שזה מוזר אבל אני פשוט לא יודע להסתדר לבד אני רוצה להפתח לעולם ולדעת להסתדר ולדבר מה לעשות בבקשה עזרה ..אני מבואס מאוד אני כל היום חושב חושב וחושב..אני לא מסוגל להכיר אנשים חדשים מה לעשות בבקשה עזרה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המון בעיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המון בעיות - תגובה

רוני פרישוף
    15/02/2012

שלום דוד,

אני מבינה לליבך, וקשייך מאד נוגעים לליבי. החיים שלך אמנם קשים מאד, אבל טוב שאתה מחזיק בתקווה, באמונה, בכוח רצון ובמוטיבציה להשתפר ולהתחזק.

אם אובחנת ע"י ביטוח לאומי כחולה סכיזופרניה, בודאי מגיע לך סל שיקום, הכולל הרבה שירותים שיכולים להועיל לך, כמו: איבחון תעסוקתי, הכשרה תעסוקתית ושילוב במקום תעסוקה מוגן. ליווי של חונך/ת פעמיים בשבוע. דיור מוגן. טיפול נפשי בחינם במרפאה לבריאות הנפש. פעילות חברתית במודעון "אנוש" (הכולל חוגים, מפגשים חברתיים, שיחות עם מדריכים, טיולים, מסיבות ועוד). ליווי של עובדת סוציאלית. תמיכה והדרכה להורים ולמשפחה. ועוד.. דרך אתר "אביליקו" תוכל ללמוד על זכויות נוספות, ודרך אתר ההכרויות "לאב דוקא" תוכל ליצור קשרים נוספים.

פנה לרופא/ה המטפלים בך ובקש הכוונה במימוש כל הזכויות המגיעות לך!

חשוב שתדע ותזכור שהמחלה לא פוגעת בערך שלך כאדם. אתה שווה, ראוי ואדם טוב כמו כל אחד אחר. ההתמודדות שלך רק הופכת אותך לחזק ואמיץ במיוחד, לכן תחייה בראש זקוף ותאהב את עצמך בדיוק כמו שאתה!

שמור על רצון ואמונה, ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו